Sări la conţinut

Citind-o pe Megan Maxwell. Cartea „Cere-mi ce Vrei și-ți voi da!”

Megan Maxwell este pseudonimul lui María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro (născută în 1965 în Nüremberg, Germania), o romancieră de origine spaniolă ale cărei lucrări pot fi clasificate drept „chick lit”. Are un tată american și o mamă spaniolă. Ea a locuit cu mama ei în Spania de când era încă un copil. Din 2009, ea a scris mai multe romane ce au atras atenția publicului larg. Prima sa carte publicată a fost „Te Lo Dije” (2009), un roman cu Victoria, o femeie care suferă o infidelitate cu puțin înainte de nunta ei. Mai târziu a scris „Te Esperaré Toda Mi Vida” (2011), aventuri ale femeilor spaniole pe pământ britanic. Astăzi este însă despre seria sa de cărți care a urmat cursul multor state pentru a stârni imaginația femeilor, poate și mulțumirea multor bărbați, cine știe?!

Cere-mi ce vrei și-ți voi da!” de Megan Maxwell a apărut anul acesta la Editura Publisol, o carte ca o torță, te arde când te aștepți mai puțin, te incită, te zguduie din temelii, iar dacă ești o sensibilă la capitolul intimități din nou îți va provoca tulburări nestăvilite. Pentru că limbajul, descrierile sunt menite să dea contur imaginației…

Ar putea fi o imagine cu carte şi floare

Cartea „Cere-mi ce Vrei și-ți voi da!” e a patra dintr-o serie fierbinte a autoarei, îi avem ca eroi principali pe Eric și Jud, doi tineri ce experimentează în dragoste și în pat ce mulți nu ar încerca niciodată. Deși dragostea lor este autentică și puternică în această ultimă poveste, ei sunt expuși unor probleme pe care nu și le-au imaginat niciodată. Propriul copil, nepotul înfiat, povârnișurile ce se ivesc pe nepusă masă îi fac să fie vulcanici și irascibili până la acel punct de declin. Însă ce e mai tentant e că tot unde nu s-ar întoarce rezolvarea o găsesc într-un pat. Fierbinte zic eu, și eficient! Sau cine știe, cert e că de această dată provocările sunt pe muchie de cuțit, pe care vă îndemn să le aflați. Cu siguranță mi-a plăcut să întâlnesc toate personajele mele preferate din această serie, în special Eric și Bjorn, care doar îmi iau respirația. La fel ca și cărțile anterioare, aceasta este plină de evenimente, probleme, surprize pe care autoarea le-a învârtit foarte bine creionând un scenariu plin de controverse ce ne va aduce la finalul ce nu va fi un sfârșit dus până la capăt.

Îmi place Megan pentru că întotdeauna găsesc atât de multă realitate în poveștile ei, genul care te face să crezi că se întâmplă astfel de lucruri. La fel ca toate lucrările lui Megan Maxwell, acest volum este agil, distractiv și plin de scântei. Mulți ar zice că romanul e prea tras de cuvinte, prea clișeic, prea răzvrătit în ale scenelor, însă din cele câteva cărți citite deja ale autoarei mi-am dat seama că acesta este stilul ei, „spaniolesc” – ca la telenovele. Pot adăuga că secvențele fierbinți au fost grozave, totul este interesant și nu există niciun moment în care cititorul să se plictisească sau să se gândească să întoarcă pagina. Intens ar fi un cuvânt bun pentru a defini această carte, ba chiar întreaga serie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: