Sări la conţinut

Cărți de colorat de la Publisol!

Anul acesta Editura Publisol bucură atât părinții cât și copii prin apariția cărților pentru juniorii familiei. Volume întregi de cărții viu colorate care atrag ochii curioșilor mici. Noi ne lăudăm cu zece cărți de colorat, cu câte 24 pagini A4 frumoase și nuanțate, cărți potrivite pentru vârsta 3-7 ani. Acestea vin ca o terapie pentru cei mici dar și o alinare pentru adulți atunci când își văd odorașii ocupați și prinși în cele mai nuanțate culori și forme.

Mulți psihologi susțin că „terapia culorii” e benefică atât copilului cât și pentru adulți, atunci când colorezi, relaxarea ta devine mai profundă, mai armonioasă, iar toată frustrarea, oboseala pleacă pe plan secund, astfel cărțuliile au venit ca o binecuvântare antrenând energia copiilor mei într-un ton al curcubeului. Am povestit în urma imaginilor, am desenat, am râs, am vizualizat totul și am admirat rezultatul final … ce mai mândrie de părinte am!

În ansamblu cărțile de colorat au o imagine realizată deja ca exemplu și una care trebuie conturată cu culorile potrivite, cum copii mei sunt mai „nu ca toți” și-au potrivit singuri culorile, ei greu merg după exemple, sunt unici- ce să zi. Astfel cu creioane, vopsele sau markeri și-au focusat toată atenția artistică pentru a o surprinde pe mami. Rezultatul a fost pe măsură, cu sclipici, cu culori țipătoare animalele au prins contur, vehiculele de băieței au luat formă iar stelele și soarele a devenit mai strălucitor ca niciodată… o plăcere pentru înteaga familie, nu pot contesta acest fapt. Astfel, îmi rămâne să mulțumesc editurii pentru o astfel de relaxare prin frumos care dezvoltă copiilor o acuratețe și înclinație spre frumos, spre artă!

Noi cu mic cu mare desenăm, voi?

Ar putea fi o imagine cu pisică

Cărțile le găsiți AICI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: