Sări la conţinut

Cynthia Orszag și noua sa poveste, „Greșeala lui Julien”!

Pe tânăra autoare Cynthia Orszag o cunosc prin intermediul cărții sale „Scrum în vânt” apărută anul trecut la Editura Velvet Story, o carte care fascinează prin profunzime și realitatea ce tranșează suflete, prin subiectul abordat destul de dur dar recunoscut și care ne iese în fața ochilor chiar la colțul străzii. O cartea pe care o recomand și o tot recomand. Astăzi însă mi-a atras atenția un fragment dintr-o poveste și mai exact, „Greșeala lui Julien” apărută pe pagina catchy.ro; o bucată de text care a înfiripat imaginația cititoarelor și care așteaptă o prelungire a acțiunii!

Nu este disponibilă nicio descriere.

Autoarea cu o măiestrie debordantă ne surprinde mereu frumos, iar scurtele sale texte ne pun în față un cadru unic al unei minți ascuțite și cizelate prin antrenament constant. După ce am citit fragmentul m-am transpus într-o lume încâlcită; interlopi, secrete, omoruri și vulnerabilitatea unui bărbat în fața unei femei frumoase. Și ce mai bărbat, și ce mai îndrăzneală din partea tinerei… Atunci când întrebările îți curg în lanț iar tainele îți umbresc prezentul înțelegi că lumea ta se duce într-o direcție pe care nu ai anticipat-o, astfel pățește și Julien, conjunctura în care se află e peste puterile lui, Nora cea cu care a împărțit patima unei nopți nu e ceea ce pare… iar sirenele stridente fluieră în întunecimea nopții atenționând faptul că el, Julien, bărbatul de douăzeci și nouă de ani, cunoscut în lumea subterană ca un ins periculos, dar cu principii bine înrădăcinate a căzut în plasa unei femei!

…trădarea are gust amar…

Aș vrea să citesc în detaliu povestea „Greșeala lui Julien”, interesul deja e aici iar din scurta prezentare totul mi se pare unic, proaspăt și cursul personajului principal mă lasă fără cuvinte, dar îmi și stârnește amuzamente, cum poate un interlop să nu sesizeze înșelătoria?… Nora e inteligentă iar latura sa merită descoperită cu siguranță. Fragmentul mi-a sădi în suflet, pe nesimțite dorința de mai mult. Astfel, draga mea autoare, Cynthia Orszag, așteptăm o carte cap coadă cu descâlcirea greșelii lui Julien, sau cine știe, poate cu înfiriparea unei iubiri îndrăznețe!

Sursa poveștii: catchy.ro

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: