Sări la conţinut

Te iubesc cu sufletul!

Sunt o romantică cu vise în priviri și cu gândurile într-o notă a valsului unei iubiri ce tronează în inima mea. Și vreau să trag o linie a stării mele de beatitudine, tu iubirea mea să știi că te iubesc mult în cuvinte însă pe zi ce trece tot mai mult cu sufletul, ca aerul de vital, ca lumina zilei, ca culorile existențiale. Alături de tine sunt Poezie, mă unduiesc sub forma cuvântului și a atingerilor, mă înfior ca o metaforă în plin avânt și mă cutremur de la iubiri de iubit. Știu multe cuvinte frumoase, feerice și din inimă, cuvinte ce descriu stările mele și ale noastre de beatitudine și extaz, știu să vorbesc despre iubire, deoarece tu ai plantat această complementare în mine. Ai pus jumătatea ta alături și m-ai suplinit prin frumos și unic. Uneori o privire îmi e de ajuns, uneori o simplă mângâiere, uneori explicațiile nu își au locul, iar „te iubesc” e o formă de a fi.

De cele mai multe ori, cum și cu ce intensitate te iubesc nu are o explicație, sau o definiție fixă, e așa cum trebuie să fie. Chiar dacă folosesc mii de cuvinte, chiar dacă mă tulbură emoția ce ți-o citesc pe chip, uneori liniștea noastră e mai gălăgioasă ca un stol de vrăbii. Zilnic îmi susur mierea pe contopirea unui sărut, folosind răgazul unei respirații pentru a-ți confirma o dată și încă o dată iubirea! Sensibilă, inocentă îmi las privirea în jos și îți zâmbesc… îmbrac cămașa ta, întind dresurile ușor pe picior, și pășesc cu pași timizi spre o viață împărțită la doi. Și visez cu ochii deschiși cum… ochii se caută, cum sufletul meu adoarme lângă al tău, cum mâinile descoperă unduirile senzualității feminine, cum buzele sorb o respirație, cum între noi dorințele sunt vitale, cum chemarea ta e un jurământ într-o eternitate.

Aș scrie multe, aș cânta veșnic iubirea și semeni unui pictor în floarea artei aș desena linii ale vieții într-o transă a inspirației. Acum însă sufletul mi-e tăcut, iar privirea o caută pe a acelui El ce îmi zâmbește ștrengar, cel care are prioritatea sufletului care este mut în fața acestui val de iubire. Inima nu strigă acum, ci doar se precipită într-o palpare a unui efervescente stări de plenitudine. Ne privim. Ne iubim. Ne descoperim pe zi ce trece. Iar… tăcerea ne e aliat în această îndulcire a buzelor, iar eu… și tu, noi doi oameni ce se iubesc, liniștea și împăcarea e cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Eu și El suntem partea cea mai frumoasă din lumea asta mare. Suntem uniunea unui joc al sorții care ne-a împins în brațele unui altuia pentru a desena cu praf de stele iubirea. Viața ne-a hărăzit încercări însă doar în doi vom înfrunta ceața dimineții și vom valorifica amurgul roșiatic; doar noi doi vom putea doar ținându-ne de mână să scriem istoria boemică a celui mai cântat, și tatuat sentiment, iubirea!

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: