Sări la conţinut

Arta ei de a reuși. Povestea nespusă a Melaniei Trump!

Melania Trump (născută Melanija Knavs, germanizat Melania Knauss, n. 26 aprilie 1970, Novo mesto, Republica Socialistă Slovenia, RSF Iugoslavia) este un designer de bijuterii și ceasuri, fost model și femeie de afaceri americană de origine slovenă. Este căsătorită din 2005 cu miliardarul american Donald Trump, fost afacerist imobiliar și fost președinte al SUA. Născută în Iugoslavia (acum Slovenia), ea a devenit rezident permanent al Statelor Unite în 2001 și cetățean în 2006.

Mary Jordan aduce în prim plan informații noi despre această primă doamnă nonconformistă în New York Times, printr-o carte care scoate în față viața controversată a lui Melania Trump, aceasta numindu-se „Arta ei de a reuși. Povestea nespusă a Melaniei Trump”. Cartea a stârnit multe controverse dar și critici, de curând apărută la booksaveur.com aceasta atrage atenția cititorilor prin titlu dar și prin însăși persoana Primei Doamne a Americii!

Nu este disponibilă nicio descriere.

Biografia „Arta ei de a reuși. Povestea nespusă a Melaniei Trump”, scrisă de jurnalista de la ziarul The Washington Post, Mary Jordan, câștigătoare a Premiului Pulitzer, tratează personajul Melania Trump ca pe o revelație. Cartea urmărește călătoria Melaniei de la viața din Slovenia, trecând prin perioada în care era tânăr model în plină ascensiune și împărțea o garsonieră micuță din Manhattan cu un prieten fotograf, până la începuturile relației cu Donald Trump, legătură ce a dus la căsătoria cu viitorul președinte.

Autoarea a strâns dovezi care ne arată ce rol important a avut Melania în viața politică a lui Trump (înainte și după ajungerea la Casa Albă). În plus, explică motivele pentru care cel de-al 45-lea președinte al SUA mizează pe instinctul ei politic mai mult decât pe al oricărei alte persoane.

De-a lungul vieții sale publice, Melania și-a construit cu mare pricepere personalitatea enigmatică și imaginea misterioasă.

Paradoxul care reiese din biografia scrisă de Mary Jordan este că Melania și-a dorit mereu să fie faimoasă și apreciată, dar fără abordare publică, voia ca numele ei să fie pe buzele tuturor, dar să fie lăsată în pace.

S-a visat o Jackie Kennedy modernă și poate i-ar fi reușit comparația dacă firea ei rece ar fi putut fi măcar puțin modelată odată cu mutarea la Casa Albă. Însă, dincolo de parcimonia cu care abordează declarațiile publice, interviurile și chiar aparițiile oficiale, cartea arată importanța acestei femei în viața politică de peste Ocean și cât de mult se bazează președintele Trump pe opiniile ei. Căci, așa cum relatează oameni din anturajul lor, Melania este prima persoană pe care o sună după dezbaterile publice sau după discursurile tăioase cu care ne-a obișnuit.

Nu rata ocazia să o cunoști și tu pe Prima Doamnă a Americii!

Nu este disponibilă nicio descriere.

Cartea poate fi comandată Aici!

Pentru mai multe detalii puteți accesa și pagina de Facebook!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: