Sări la conţinut

Citind-o pe Mirabela Jitaru. Cartea „Ménage. V-II”!

Mirabela Jitaru s-a apucat de scris dintr-o simplă întâmplare. Pentru câteva clipe, când ascultă o melodie romantică, și-a imaginat o scurtă poveste de dragoste atipică între o tânără domnișoară, blondă, sensibilă și frumoasă și doi bărbați educați, dar cu minți deschise la lucruri noi. Așa că și-a spus ce ar fi dacă va încerca să dea viața acestor personaje, scriind romanul erotic ”Menage,,. Cu siguranță cei care vor dori să citească acest roman vor fi curioși să descopere povestea de amor puțin diferită dintre cele trei personaje și cu siguranță vor rămâne surprinși de finalul neașteptat al romanului. Dar părerea ei ca autor și ca cititor, e că dacă citești un roman erotic și nu trezește nimic în tine, mai bine citești un acatist.” (Mirabela Jitaru în interviul Booknation)

M-am desprins tremurând din braţele lor şi am căzut în genunchi pe gresia caldă a băii. Onur s-a aplecat să mă ridice şi la fel a făcut şi Selim, dar eu m-am opus şi am preferat să rămân acolo jos şi la fel au făcut şi ei. Stăteam toţi trei în genunchi îmbrăţişaţi pe podeaua caldă, fără ca vreunul din noi să spună ceva. I-am privit pe rând şi mi-am dat seama că după acea experienţă neplăcută din noaptea nunţii, eu nu voi mai fi la fel niciodată şi cuvintele mi-au ieşit grăbite printre buze: „Selim, Onur… m-aţi distrus!”.

Rănile trecutului trebuie neapărat vindecate cu ajutorul răbdării și al farmecului irezistibil pe care îl au cei doi bărbați ce fac tot posibilul pentru a li se acorda o a doua șansă! Timiditatea Isabellei e pusă la încercare atunci când descoperă cât de buni pot fi în pat bărbații care au intrat de curând în viața ei în urma unui contract semnat de comun acord. Teama îi e înlăturată în timp când treptat, află că regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, iar frumusețea jocului dintr-un menage a trois nu stă în unirea lor fizică ci mai degrabă în cea sufletească… ajung la o iubire chinuitoare, sufocantă și dominantă. Dar să încep cu începutul…

Din volumul întâi am rămas cu gustul amar, mai ales la scena în care tânăra protagonistă este torturată la propriu într-un început sexual pentru ea care ar fi trebuit să fie de vis, însă din ignoranța ei și orgoliul masculin al amanților procesul în sine a adus-o pe patul de spital. Iar aceasta se întoarce acasă fără a le da de știre. Rănită. Persecutată de vise și frici. Selim și Onur încercă să obțină o nouă șansă pentru a-și cere iertare având în vedere comportamentul lor din noaptea „nunții” după cum o nominalizează autoarea, însă fără succes, tânăra nici nu vrea să audă de ei. După acest eșec de inițiere sexuală Isabell își dă un răgaz sieși dar și lor… până în momentul când trebuie să participe la logodna prietenei ei cele mai bune, Cristina. Mda, iar aici mâța își bagă coada și viața ei din nou se avântă într-un carusel al emoțiilor și trăirilor orgasmice. Iar ea alege să-și joace cartea. Istanbulul îi priește, vizitarea celor mai importante puncte de atracție, gusturile și aromele turcești îi provoacă senzații de excepție, ea cucerește și se lasă admirată și atinsă de brațele puternice ale doi masculi în plină virilitate.

„Am ales să plec cu amândoi la munte și nu pot să regret decizia pe care am luat-o. A fost clar una dintre cele mai frumoase vacanțe pe care le-am putut petrece alături de ei și pe care cu siguranță nu o voi uita niciodată. Dragostea pentru Onur și Selim a crescut în acele zile în mine cât toate cele trei săptămâni petrecute în camera noastră de hotel în care ne-am cunoscut intim.

Zi de zi, și noapte de noapte toate experiențele amoroasă alături de Onur și Selim, o sleiesc de puteri pe Isabell, starea ei oscilează de la o tensiune la alta iar noul descoperit o poartă în extazul perversiunii. Dorința ei crește în intensitate, tânăra devine mai îndrăzneață, mai incitată de jocuri și vorbe sensibile pe care de curând le-ar fi refuzat, acum o încântă. Prietena sa Cristina observă starea acesteia, schimbarea e evidentă, o vede mai distantă și tensionată, mai curioasă și fără inhibiții, însă Cristina trebuie să recunoască că nu poate face nimic în acest sens, conform contractului semnat Isabell este obligată să se dedice cu trup și suflet bărbaților ei și invers, de comun acord. Însă cât nu ar fi de respectat însăși protagonista noastră își încalcă propriile principii creând conflicte între ei, provocând gelozii, pedepse și ochiade răutăcioase până îi induce pe cei doi prieteni într-un declin în relația lor de peste ani. Lucrurile se răcesc între ei, nopți seci și acte sexuale într-o tensiune a rănilor ce sapă adânc în suflet. Iar pentru că Isabella e mai mult decât își închipuie toți cei care o cunosc, aceasta reușește să-i reunească într-un joc erotic nou atingând cel mai sensibil nivel al plăcerilor bărbaților ei, acesta reunind trio într-un nou început, sau cine știe. Oare până când?…

Sfârșitul volumului este dus într-o notă de rapiditate, iar gelozia finală a pus capac acestui trio care într-o seară a unui vernisaj la care Isabell participă împreună cu Selim și Onur le stârnește o grijă obsedantă și dominatorie de a o scoate de acolo și de a o păstra numai pentru ei, iar acest aspect o pune pe gânduri. După o noapte pasională, Isabell decide pentru ea, mai ales alege să fie sinceră cu sine și le cere un respiro celor doi iubiți. Asta da veste nu glumă…

Avem nevoie toți trei de o pauză, momentan anulez contractul nostru. Sunteți liberi să faceți de acum ce vreți!

Oare își va păstra oare poziția dârză Isabell? Oare tânăra noastră doar încearcă să se impună și să le pună la încercare iubirea celor doi? Oare încercarea ei e de a-i necăji și de a le arăta cât de importantă este ea pentru ei? Doamne, câte întrebări îmi bântuie gândurile… cred că rămâne să le descoperim pe fiecare în următorul volum… care sper că va veni de curând. Vă îndemn la lectură… deoarece pasiunea va curge iar erotismul va face sângele să fiarbă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: