Sări la conţinut

Iubesc…

Iubesc…

Dragul meu cămașa ta nu a stat niciodată pe tine cum se așează pe mine. Largă, subțire, sublimă pe formele mele. E semeni unei promisiuni date pentru o a doua oară, pentru o inmortalizare a unui sentiment în ascensiune. Iar mirosul. Aroma ci-o distingem din respirația la doi. E divin… Iubesc.

Noi am prins multe răsărituri împreună, aidoma unor iubiri imprimate pe pânză vieții, creația unui ilustru pictor. Avem întipărite pe retină zeci de apusuri privite dintr-un geam umbros presărat de dulcea mireasmă a orhideelor. Se spune că primul sărut trebuie să fie unul câștigat. Al meu a fost furat de nevinovăția unei emoții ce a creat o iubire ce dăinuie în ani… un sărut sub cerul limpede ce ni-a fost părtaș la o uniune a inimilor. Sufletele noastre ating vibrația universală. Eu l-am simțit pe al tău, inocența ce răzbate din gesturile tale și știu, noi rezonăm la fel. Ador cum se mulează săruturile tale pe spatele meu, cum cămașa ta îmi scoate în față tot ce a însemnat legătura noastră de-a lungul anilor. M-ai învățat arta seducției, a amorului senzual, al renașterii prin trăiri intense. M-ai învățat că după „bătălia” corpurilor rămân extazul și mulțumirea sufletească. M-ai învățat că dragostea e cel mai bun motiv pentru a trăi, a visa, a scrie venerația dragostei. Iar singura mea liană și alint era și este zâmbetul, cel care s-a instalat victorios o dată cu bobocul dragostei ce s-a transformat în floare. Tu ai știut să transformi oameni în povești și din mine muza timpului. Am devenit ce nu credeam că voi fi, liberă prin spirit și vocație. Ai tapetat viața cu cele mai colorate amintiri, cu cele mai frumoase iluzii, cu cele mai deschise zâmbete, cu cele mai distinse paradoxuri.

Cămașa ta pe piele e seducător de fină. Acordurile dimineții printre șoapte sunt mult prea dulci să se întrerupă subit. Gândurile încărcate de păcat aștern zâmbete și respirații oprite. Totul e să cazi în ispita încă a câtorva senzații ce două suflete își pot dărui. Când oare a mai fost tot așa de ispititor? Iubesc, semeni unei păsări dornice de zbor, semeni unei flori de o ultimă picătură, semeni unei vieți ce se cere trăite. Iubesc. Tu ştii ce simt eu când te văd? Ce simt când mă săruți? Când mă cuprinzi cu brațele tale, asemenea unor aripi de înger? Când mă ții strâns de mână? Ce simt când îmi sopteşti că mă iubeşti? Poate ştii. Sau poate nu ştii. Citind vei înțelege… Ce parfum folosesc? Iubirea! Iar zâmbetul este aroma mea preferată. Îl port zilnic şi cu el întorc priviri….

Image about love in R O Y A L I T Y💍 by Rose on We Heart It
Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: