Sări la conţinut

Citindu-l pe Jonny Lambert. Cartea „Un panda singur-singurel”!

Jonny Lambert a crescut în Surrey și a știut întotdeauna că vrea să fie un artist de un fel. Încurajat de îndrumătorul său de artă la Reigate School of Art and Design, Jonny este acum un artist de foarte multe feluri: un ilustrator talentat, cu peste 300 de titluri pe numele său, designer, inginer de hârtie și, cel mai recent, director de design de grup la Templar Publishing. Locuiește împreună cu soția, fiica și o menagerie de animale în West Sussex.

Astăzi am ales o carte tare simpatică „Un panda singur-singurel” pentru a o citi înainte de somn, și pentru că fiica mea Daniela a ținut neapărat să-l ajutăm pe micuțul ursic să-și găsescă familie! După spusele ei, nimeni în lumea asta mare nu trebuie să fie singur… cum aș putea să o contrazic!

Un Panda singur-singurel - Jonny Lambert - eMAG.ro

Un Panda singur-singurel - Jonny Lambert - eMAG.ro

Povestea ne relatează istorisirea unui panda, unde în adâncul pădurii de ceață, trăiește el singur-singurel. De-a nimănui. Ca orice suflețel își dorește un prieten, dar nu știe ce trebuie să facă și cum să se apropie de cineva. Încearcă să copieze celelalte animale, dar dansând ca un flamingo, sau sărind ca o maimuță sau mai rău apucând penele păunilor nu vine în firea micuțului rătăcit, astfel ajunge să se întristeze enorm. Într-un final, își face un prieten pur și simplu împărțind din bambusul său, așa lejer fără mai implicări, o prietenie de suflet.

Mesajul cărții este unul important și este o poveste minunată, plină de lucruri care îi vor face pe copii să râdă, în timp ce ilustrațiile superbe le vor face ochii să vibreze în cele mai luminoase tonuri – plăcute și îndrăznețe. O poveste amuzantă despre cum să-ți faci prieteni, rămânând în același timp tu însuți….

Recomandăm cu căldură cartea, am primit o adevărată plăcere citind-o….

Nothing more beautiful than a child reading.  <3 <3 <3

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: