Sări la conţinut

Citindu-l pe Adam Bestwick. Cartea „Când cerul era prea aproape”!

Scriitorul Adam Bestwick este director de creație. Designer. Branding, fotografie, tipografie și pasionat de toate lucrurile vizuale. Creator de cărți pentru copii, premiat de nenumărate ori! Printre operele acestuia se enumără, „Robot, stop!”, „Mai mult ketchup, vă rog”, „Găina care a adus pe lume o văcuță”, „Get Freddie Ready for the Monster Ball, Hardcover” și cartea „Când cerul era prea aproape” cea citită de noi astăzi! O carte extrem de blândă, cu un limbaj liniștitor pentru cei mici, caldă în acțiuni și care îndeamnă la bine, iar eroii poveștii fiind chiar copii!

Adam Bestwick - Cand cerul era prea aproape - Libraria Mihai Eminescu

Tind să cred că putem fi copii indiferent de vârstă atât timp cât suntem mereu deschiși în a învăța, descoperi lucruri noi și atât timp cât știm să ne bucurăm de tot ce ne încojoară. Iar prin poveste fiecare poate învăța lucruri noi, distractive, iar cărțulia de față ne-a trezit atât curiozitatea cât și interesul de a afla deznodământul final. Cărțile cu povești au capacitatea de a te face să zâmbești și de a-ți da câte o lecție de viață indiferent de câți ani ai. Au ele ceva magic, ceva care te readuce în acea etapă a vieții când totul era perfect, când nu aveai nici o grijă și sufletul îți era ușor ca o petală de floare.

Imaginați-vă o lume în care totul se află aproape de pământ… cerul în special! Cel care face ca oamenii, copaci, animalele să stea mai gârboviți, mai mici, mai fără distracție. O lume în care păsările nu au loc să zboare și oamenii mari trebuie să meargă aplecați! O incomoditate grea de dus! Până când într-o zi un băiețel inventiv schimbă roata, lui îi vine în minte cea mai genială idee de a face ca totul să fie altfel. Spre amuzamentul celor mari acesta cu mai multă îndrăzneală își pune în aplicare planul.
Vă întrebați cum ar putea copiii să rezolve această problemă înainte să ajungă oameni mari și ei? Uite că e posibil, și încă cum…. vă îndemn să citiți cartea pentru a afla cum acel copil inventiv a ridicat norii și a dat libertate de creștere animalelor, copacilor și a înnălța zmee! Cum a dat posibilitate păsărilor să se înnalțe și stelelor să apară pe cer!

O poveste încântătoare care ne arată că până și cei micuți pot găsi soluții pline de creativitate, că pot ajuta în felul lor, să pot contribui mai bine decât ne-am fi închipui noi adulții.

Elisabeth Zartl_7600_600

Sursa foto: pinterest.com

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: