Sări la conţinut

Citindu-l pe Postolache Costel. Cartea „Aritmetica în Versuri”!

Costel Postolache este Fondatorul Editurii Integral. După spusele dumnealui: ”Sunt foarte mândru de faptul că sunt unul dintre puținii manageri de editură care pot face cu mâna lor o carte, de la cap la altul. Integral a fost întotdeuna proiectul meu personal, jocul în care mă refugiam în pauzele dintre alte angajamente mai mari. La Integral am făcut cărțile care mi-au plăcut, fără constrângeri bugetare ori de plan editorial. Aici am putut să mă joc de-a publishing-ul de la A la Z. Toate cărțile publicate de Integral până în acest an au fost realizate… integral de mine, de la contractare și până la pre-press. Sunt foarte mândru de faptul că sunt unul dintre puținii manageri de editură care pot face cu mâna lor o carte, de la un cap la altul. Integral este ultimul meu proiect editorial. Era firesc să termin cu ceea ce am început.”

Cât de curând am finisat cartea „Super-eroinele basmului Românesc” de Postolache Costel, o carte ce ne spune o istorie și nu doar o poveste, ce ne dirijază spre culmile Românești, și ne reamintește de baladele și personajele din străbuni inventate. Astăzi însă am fost mai productivi, și am pornit pe căile cunoașterii cu cartea „Abecedar în versuri”și „Aritmetica în Versuri”!

În procesul de învățare concentrarea și atenția sunt esențiale. Și cum să ții un copil preșcolar activ în zona numerelor decât prin ceva interactiv, iar cartea „Aritmetica în versuri” e potrivită și a ținut frâu micuței mele pline de energie. Prin versuri ghidușe și pline de fler repetarea numerelor a fost o plăcere bine meritată, iar desenele ne-au trezit amuzamentul, am aflat de motanul cel tărcat și de cei zece cățeluiși isteți, am parcurs calea prin curiozitate și perspicacitate. Chiar dacă am început deja cu pitica mea adunarea și scăderea, înmulțirea și împărțirea am parcurs-o novice cu o deosibită înflăcărare, cu explicațiile de rigoare și cu promisiunea desigur să revenim la momentul potrivit.

Cifrele de la 1 la 10, precum și operațiile elementare sunt învățate în joacă, pe nesimțite, prin poezii simple, ușor de memorat în care cuvintele relevante în cazul de față numărul este subliniat în text. În același timp, copiii sunt invitați să își fixeze cunoștințele prin activități de colorare, cea mai atractivă practică după mine.

Cărțile sus menționate sunt niște materialele educative ce pot fi folosite atât de părinți, acasă, cât și de educatori. Cei mici vor învăța cu ușurință cifrele, să numere, să socotească, să folosească operații matematice și nu numai, datorită materialelor incluse extrem de atractive și interactive! Recomandăm cu drag cartea! Sperăm cât de curând să facem cunoștință cu alte cărțulii din palmaresul autorului! Iar pentru efortul depus de acesta în numele educației un mare mulțumim!

Cartea puteți să o achiziționați, Aici!

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: