Sări la conţinut

Citind-o pe Sophie Schoenwald, Nadine Reitz. Cartea „Vrei să te joci cu mine?”

Astăzi ne-am delectat cu o carte mega simpatică, nici că se putea mai multă distracție și desene. S-a constatat că un copil care are încă de mic o carte de poveşti în mână va fi curios să cunoască conţinutul acelei cărţi, să îi vadă imaginile iar apoi, pe măsură ce creşte, să citească poveştile şi să evadeze în lumea lor. Eu ca părinte văd asta zi de zi, cum copii mei sunt dornici de poveste, de personaje noi, de acțiune și frumosul din coloritul desenelor.

După cum spuneam astăzi am parcurs povestea unei pisicuțe simpatice, pline de zvâc și distracție, în cartea „Vrei să te joci cu mine?”.

Vrei sa te joci cu mine?

Mica Pisicuţă îndeamnă cu mic cu mare la joacă, la acțiuni chiar, …întoarce foaia, ridică colțul, scutură cartea, suflă peste blăniță….netezește pufoșenia, și multe altele. Chiar dacă ea e singură acasă după mine nu prea se plictisește, noi a ajutăm să își facă de cap, cu ghemulețul de lână, în acvariul peștișorilor, o învățăm cu să-și scoată gheruțele spre cățeluşul vecinilor și să și le strângă la loc…. o aventură pe cinste! Iar totul cu ajutorul micilor cititori! 

O poveste minunată și distractivă pentru cei mici – despre mângâieri, pozne şi tors liniştit. Despre blănițe pufoase și somnic dulcic. Despre fericire pisicească… și alint! O plăcere pentru micii exploratori în căutarea unor povești pline de feerie copilărească! Noi cu mic cu mare îndemnăm la lectură!

Vrei sa te joci cu mine?

Vrei sa te joci cu mine?

Vrei sa te joci cu mine?

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: