Sări la conţinut

Citind-o pe Claudia Groza Lazăr . Cartea „Povești cu îngeri”

 Pe autoarea Claudia Groza  am aflat-o de recent, însă ce mai descoperire, cu fiecare carte citită îmi întipărește bunătate, fericire și dăruire prin frumos. După cum am palpat este o scriitoare sensibilă, care își dedică pasiunea ei copiilor. Deși este profesor de biologie, a început să scrie povești pentru copii. A publicat nenumărate cărți, unele dintre ele ajunse la noi printr-un colet cadou, iar pentru asta un mare mulțumesc, un „înger al dăruirii”, aș spune!

Astazi, ne-am bucurat de compania cărții ”Povești cu îngeri ”, o selecție din cinsprezece povești cu îngeri în care ve-ți putea desluși un tâlc pe care cei mici le vor percepe din prismele propriilor vederi. Ai mei au întrebat, au analizat, s-au bucurat de existența atâtor îngeri ocrotitori! Și desigur s-au simțit binecuvântați că este cineva care îi vegează, care îi îndrumă, care îi ajută …

Din multitudinea cărților citite pentru copii, aceasta este preferata mea, o să și explic, în primul rând este scrisă într-o notă de învățare pentru cei mici și de ce nu și pentru cei mari; este o carte de povești despre valorile principale pe care părinții le insuflă copiilor, unii cine știe poate le omit, iar această carte e o modalitate de a sublinia importanța fiecărei abilități în parte cum ar fi: iertarea, iubirea, credința, dăruirea, împăcarea, generozitatea, bucuria, încrederea, compasiunea, recunoștința etc. Cele 15 povestioarele sunt scurte, pe înțelesul celor mici ajutând astfel lecturării. Cei mai abili sau mai măricei se vor regăsi în unele povești, se vor identifica ușor cu personajele povestioarelor și își vor însuși rapid trăsăturile corecte necesare pentru a deveni adulți responsabili, și oameni buni în adevăratul sens al cuvântului!

Povești cu îngeri este o carte motivațională din toate punctele de vedere pe care o recomand cu tot sufletul. Îmi rămâne doar să vă îndemn să o citiți cu mic cu mare!

Lectură plăcută!

Sursa foto: pinterest.com

1 comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: