Sări la conţinut

Cartea „O poveste încâlcită”

Astăzi nu am scăpat doar cu o singură prințesă neînfricată, ei, cum altfel, fetiței mele îi mai trebuia încă una, mai exact o dorea pe Rapunzel, acea cu magia sa în păr… într-o poveste mega frumoasă și încâlcită! Această carte a ajuns dragă deoarece putem să o citim și în engleză, să o povestim extrem de bine deoarece nu dispune de un număr foarte mare de pagini și să o analizăm cap- coadă!

O poveste încâlcită este o poveste într-o acțiune continuuă, și desigur și un film de animație excepțional, produs de Walt Disney Animation Studios și lansat de Walt Disney Pictures, bazat pe basmul Rapunzel scris de Frații Grimm. Cartea conține povestea Frumoasei Rapunzel ținută prizonieră de vrăjitoarea cea rea. O poveste uimitoare despre speranță și puterea iubirii.

Când cel mai căutat bandit al regatului Corona, Flynn Rider, se ascunde într-un turn misterios, este luat ostatic de Rapunzel, o frumoasă captivă acolo, cu părul de aur, lung și cu puteri magice. Rapunzel, care caută biletul de ieșire din turnul unde a fost ferecată timp de 18 ani, face o înțelegere cu șarmantul hoț și pun amândoi la cale un plan de evadare, alături de un cal isteț pe nume Maximus, și un cameleon protector al fetei pe nume Pascal, permanent însoțiți de o gașcă de tâlhari. Ei, vor porni într-o aventură de descoperire a lumii, în urma căruia, inevitabil, se vor îndrăgosti. Alte personaje interesante ce apar: calul Maximus, Hook Hand Thug, Big Nose Thug, Stabbington Brother. Cartea ne-a atras foarte mult, am urmat firul narativ abil și dornici de mai mult, copii au ales scenele cele mai dragi și evident urmează filmul, cum altfel….

Vă îndemn la lectură! Noi deja zburdăm în căutarea unei noi povești… așteptăm recomandări!!!

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: