Sări la conţinut

Cartea „Compania Monștrilor”

În seara aceasta am dezbătut două povești extrem de incitante, dar să încep cu prima, cea care este „Campania Monștrilor”, un bau-bau al copiilor mici, însă nu și pentru ai mei desigur. Însă cum cartea nu i-a speriat ba din contra i-a incitat nu m-am putut abține să nu las mai jos câteva rubrici informative și să vă îndemn încă o dată să le citiți celor mici, să le îmbogățiți imaginația și să contribuiți frumos la formarea lor!

În Monstropolis îşi are sediul o companie unde lucrează monstruleţi de toate formele şi mărimile. James P. Sullivan (Sully, pentru prieteni) şi bunul său prieten Mike lucrează şi ei la această companie ale cărei resurse principale sunt ţipetele copiilor speriaţi. Cu cât mai multe cu atât mai bine!

Ei ştiu că toţi copiii sunt toxici, orice contact direct cu ei fiind interzis. Dar într-o zi, dintr-o greşeală a lui Sully, o fetiţă pe nume Boo îl urmăreşte pe acesta în lumea monştrilor. Atunci Sulley și Mike vor face tot ce le va sta în putință pentru a o duce înapoi acasă fără mari dificultăți, însă cum totul nu poate trece așa ușor în scenă intră diferite personaje și acțiuni amuzante până la lacrimi.

Astfel, pentru a nu-şi pierde slujba, Sully trebuie să găsească o cale cât mai ingenioasă de a repara greşeală făcută şi de a o trimite pe fetiţă înapoi în lumea ei. Ușor de zis, greu de făcut….o aventură nu glumă! Îndemn lectura cărții, desigur dacă găsiți și un pic de timp puteți viziona și filmul, care a fost lansat pe marile ecrane în 2001, varianta care e lansată acum e aceeaşi, singura diferenţă fiind aceea că de această dată vom vedea simpaticii monstruleţi în 3D. Îmi rămâne să vă urez lectură plăcută sau vizionare plăcută, oricare variantă e benefică doar împreună cu cei mici! Spor….

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: