Sări la conţinut

Dragostea te ridică!

Dragostea îi face pe oameni să se simtă egali!

Fiodor Mihailovici Dostoievski

Dragostea este zarea liberă și largă, este înaltul cerului și este libertatea unde sufletul poate să își întindă aripile, unde cugetul plutește spre chemarea iubirii, spre pasiune și patimă, dragostea e un întreg ce se cere protejat. Dragostea unește oameni din toate colțurile acestei lumi, îi cheamă în numele a tot ce este frumos și întru creație. Dragostea întărește sufletul și te ridică. Dragostea te binecuvântează și te apropie cu divinul. Dragostea umple de lumină chiar și cele mai întunecate cugetări, dragostea dă putere. Dragostea suprimă răul. Ea te călăuzește. Este o super putere pe care fiecare dintre noi o poate atinge doar iubind, doar trăind intensitatea acestei stări, doar lăsându-ne purtați pe acest val al neantului. Spre nemurire!

Dragostea te ridică, te revendică din letargia existențială și te scoate din pierzania greșelilor, ea te face bun și euforic de înțelept. Și nu sunt o visătoare, știu că pe lângă bucuria iubirii sunt stări care ne agonizează sufletul, însă ideal ar fi ca să nu lăsăm aceste momentele neplăcute să ne definească. Perfect ar fi să le putem distinge și să le lăsăm pe raftul prăfuit al fricilor și să trăim prin dragoste. Și trebuie să înțelegem că nu este normal să hrănim stările opuse dragostei cum ar fi ura, gelozia, drama, furia, răutatea chiar, acestea ne-ar distruge starea de bine iar noi nu vrem acest lucru. Alege iubirea! Alege calmul ei, zâmbetele….

 Ray Bradbury spunea: „Dragostea înseamnă să vrei să experimentezi toate cele patru anotimpuri. Când vrei să fugi cu cineva dintr-o furtună de primăvară sub un liliac cu flori, iar vara vreți să înotați în râu. Toamnă împreună vreți să faceți dulceață, iar în timpul iernii – vreți să petreceți împreună serile lungi.”

Trăiți-vă anotimpurile. Dragostea merită totul. Merită pentru că te face să simți că trăiești cu adevărat, liber prin a fi mai presus de toate limitele din viață. Dragostea le șterge pe toate cu buretele și te mânuiește în oaza sa de calmitate dar și foc al pasiunii. Dragostea merită așteptarea. Merită anii în care ai pulsat dintr-o emoție în alta. Merită dezamăgirile prin care ai trecut pentru a ajunge la galaxia emoțiilor înfloritoare. Continuă să iubești, respiră prin această trăire. Crede în puterea magică pe care o poartă dragostea. Iubirea este fenomenală. Mirifică. Dragostea te eliberează, te înalță, te înnobilează. Te poate înconjura cu lumină. Dragostea salvează vieți, suflete frânte și minți încâlcite, prin ea și datorită puterii ei poți crea o viață. De aceea o să te rog sa iubești mai mult deoarece iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului tău. Iubește oamenii care te inconjoara, prietenii, familia ta. Doar Iubește! Nu te opri să oferi din dragostea ta, din blândețea și căldura sufletului tău.

Astăzi încearcă să zâmbești un pic mai mult. Să iubești fără rețineri. Încearcă să fii recunoscător pentru că ești aici și acum, că poți dărui din ceea ce ai, că ai oportunitatea iubirii nemărginite, încearcă să iubești așa cum alții te iubesc pe tine….Doar trăiește în numele dragostei și atât!!!

everlytrue:  “[by Kat Irlin]  ”Sursa foto: pinterest.com

2 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: