Sări la conţinut

Pulsul zilei!

  Universul a proiectat și a planificat viețile noastre până în cel mai mic detaliu. A fost atent la culori și miresme, a fost creativ la forme și înclinații. Ne-a dat tot și poate mai mult de atât. Și cu siguranță el are un plan măreț pentru noi… pentru fiecare dintre noi, trebuie doar să învățăm să avem răbdare și, între timp, să ne bucurăm de această călătorie minunată. Un voiaj al zilelor în care noi suntem eroul principal.

Și trebuie uneori să respirăm a termenul „trăiește-ți clipa”, să ieșim puțin afară, să luăm o gură mare de aer și să ne reamintim cine suntem și cine vrem să fim în această lume mare. Și trebuie să înțelegm că viața nu iubește pe cei care cedează, viața susține pe cei care își pun scopuri, cei a căror idealuri e să ajungă fericiți, nu oameni mari, cei ai căror deviză e împlinirea sufletească nu satifcațiile prin obiecte. Pentru fericire este foarte important să fim recunoscători pentru că existăm, aici și acum. Am apucat încă o zi, râdeți poate, dar să știți că e important, alții nu mai apucă ziua aia. Fii recunoscător lui Dumnezeu că exiști, pentru părinții ce ți-au fost călăuză pe pământ, fii mulțumitor pentru celor de pe urma cărora tu citești o carte bună, înveți, fii recunoscator celor căror ai cui spune povestea ta și oftul, fii primitor iubirii și prieteniei. Fii binecuvântat prin înțelepciune și nu te mai prinde în plasele trecutului. Atunci, toate lucrurile vor fi la un alt nivel, atunci vei simți împăcarea.

Și să știi drag cititor, viața trebuie trăită în așa fel încât să nu rămâi cu datorii, de orice fel, în special de ordin sentimental, trebuie doar să rămâi doar cu amintiri pe care le vei povesti nepoților. Asta de fapt ți-e datoria, de a umple zilele copiilor. Și de ce zic asta, pentru că, mai devreme sau mai târziu,  datoriile se plătesc. Trebuie să știi drag suflet că trebuie să iubești, în continuu și din toată inima, pe oricine și orice, de la oameni la razele de soare. Și fă un mic gest în întâmpinarea ta… bucură-te, împreună cu toţi cei ce contează pentru tine, de această zi specială ca şi de restul zilelor ce-ţi vor compune viaţa în viitor, să-ţi fie sănătatea deplină şi să trăieşti împlinirea unui vis – acela ca lumea să fie un loc mai bun, ca oamenii să fie capabili de iubire necondiţionată, aşa cum spui şi înţelegerea dintre ei să fie deplină.

Gefällt 1,083 Mal, 34 Kommentare - АНАСТАСИЯ | ФОТОГРАФ | РЕТУШЕР (@mazurevanasta) auf Instagram: „Эта осень просто волшебная 🍁“Sursa foto: pinterest.com

3 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: