Sări la conţinut

Două suflete!

Am în viață tot şi n-am nimic de fapt, dar ce mai contează…. doar sunt cu tine! Asta e împlinirea. Îmi e de-ajuns un zâmbet şi plutesc. Între cer și pământ! Prin cosmos și praf de stele. Îmi e de-ajuns iubirea din iubire și dăruirea sinceră. Îmi e de-ajuns brațele tale și norii ce ne vestesc uniune. Mi-e suficientă o respirație la doi și o noapte de stele albe. Îmi ești mai mult decât aș vrea și mai puțin decât aș cere, dar îmi oferi, din nisipul vremii și din ceața dimineților. Îmi aduci la picioare din calmul vântului și din mirosul florilor de tei. Și știu că când două suflete se cheamă reciproc, universul aude șoapta și conspiră pentru a le reuni. Pentru a le face un tot întreg, pentru a revoca cele mai sacre momente, în numele a tututror îndrăgostiților ce și-au trăit dragostea.
În lumea spiritelor, distanța nu este o problemă și timpul nu este o barieră.relația dintre doua suflete este fizică cuantică… iubirile nu au hotare… cum și a noastră nu are!

Două suflete care s-au găsit unul pe celălalt și au îmbrățișat divinitatea vor vedea cerul și pământul mișcandu-se pentru a crea o cale spre iubirea lor. Vor găsi deznodământul în cele mai înodate cărări și se vor bucura la nesfârșit. Frământări de bucurie se vor plămădi printre zâmbetele noilor peripeții, noilor amintiri ce se vor aduna în fila vieții, se vor zvârcoli în patima unor pasiuni care îi vor purta pe culmi, …așa e iubirea, a noastră și a multora, a ta și celor care visează cu ochii deschiși. Spre stele. Spre Luceafărul falnic. Spre bolta cerească.

Două inimi ce s-au unit vor forma un unu din doi. Acesta este momentul de contopire totală a sufletelor. El durează câteva clipe, precum focul de artificii de pe cer. Dar dragostea dintre două suflete ce s-au găsit durează ani… se clădește din ceea ce pot da și oferi. Pentru că atunci când iubești cu adevărat, fără frici și rețineri, cei doi parteneri devin complici în lumea reală și continuă momentul de orgasm, de bucurie a sufletului și împlinire totală prin cele mai simple gesturi din viața de zi cu zi. Când două suflete, unul lângă celălalt, se vor liniști unul pe celălalt; când își vor alina necazul, atunci când liniștea le va inunda și cel mai mic canal liber, când vor înrămuri orice fibră și venă, iubirea ce se va forma între acele suflețele, nu va mai putea fi distrusă, niciodată!

 Sursa foto: pinterest.com

4 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: