Sări la conţinut

Nu fi doar un simplu spectator…..

Într-o lume a teatrului, a dramei și satirei tu nu fi un spectator, fii eroul poveștii tale! Da, asta ar suna perfect, până la punctul în care cedăm armele în fața atâtor măști și neadevăruri. Și ne punem simțurile în mișcare și plutim împotriva curentului chiar dacă asta ne biciuiește sufletul și dorința noastră de viață. Și nu exagerez atunci când mă îndemn atât pe mine cât și pe mulți alții să fim proprii noștri făuritori de amintiri, de experiențe, de explozii de iubiri, de plinătate a vieții.

Nu fi doar un simplu spectator…..eu, la fel ca și tine, simt totul, trăiesc intens eșecul dar și mierea reușitei. De fapt, ca toată lumea. Și sincer nu vreau să mă privez de nici o emoție, fie ea pozitivă sau negativă, orice simțire îmi aduce aminte că trăiesc, că pot simți și că pot fi actorul propriului act în sine. Și să nu crezi că sunt mega curajoasă și îmi iese tot din prima, of, de câte ori am aruncat foi, am rupt bucăți de suflet, am tocit creioane, și mi-am învățat piesele de zeci de ori. Nici nu-ți dai seama de câte ori am dat înapoi, am lăsat mâinile în jos și am zis că „scena” nu e pentru mine, dar oare cine o să-mi joace viața mai bine decât mine, cine o să trăiască pentru mine, cine o să-mi clădească amintirile, cine o să-mi creeză experiențe, cine o să-mi iubească iubirile?…….

Nu trăi în spatele lentilei, nu neglija cu ochii închiși ceea ce ți se întâmplă. Fii cel care fotografiază nu muza cea care mimează zâmbete, fii cea sau cel care ia de la viață toate aplauzele, toată uimirea, și nu trage cortina înainte de vreme și nu subiestima publicul, primește ziua și răsăritul la adevărata sa valoare!! Tu poți alege altceva. Poți gândi mai bine, poți trăi mai bine. Poți îmbunătăți. Lasă lucrurile să se așeze la locul lor și concentrează-te pe prezentul tău. Aici și acum. Odată ce accepți realitatea, poți să o așezi așa cum vrei, să o primești deplin și fără rețineri. Bucură-te de acest moment așa cum este el. Fii prezent/ă în viața ta, nu ca un spectator…..

Current mood @fppacificnw : @dillon_ivory •link in bio to shop•Sursa foto: pinterest.com

1 comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: