Ce nu știți voi despre mine……

Ce nu știți voi despre mine e că fața mea rare ori îmi trădează starea de spirit, nu pentru că nu aș putea, e mai mult pentru a vă priva de durerile ce le port cu mine precum umbrele. Ce nu știți voi e că ochii mei văd creativitate și acolo unde udă lacrimile. Ce nu știți e că nu mă cunoașteți, și de fapt foarte puțin vor cu adevărat!

Ce nu știți voi despre mine e că pantofii cu toc, luciul de buze și toate celelalte accesorii de femeie sunt doar atât: obiecte vestimentare, retușuri, mici șmecherii deale noastre. Nu știți voi că hainele nu m-au făcut niciodată mai specială, iar echilibrul nu mi-l caut prin magazine, mi-l găsesc prin cărți sau cutreierând munții, în oaza naturii și al libertății.

Ce nu știți voi despre mine e că sunt o femeie realistă dar și o visătoare copilăroasă. În lumea mea nu e loc de frivolitatea, de meschinătate, de ură și vorbe aruncate în vânt. Poate nu totul mi-e în roz dar la cine e?…..accept imperfecțiunile și fac din ele subiect de discuție.

Ce nu știți despre mine e că sunt o femeie care pune preț pe viață, pe oameni, pe conținut nu pe ambalaj. Ce învechit pare, nu? Cine mai pune preț pe toate acestea? Uite, Eu! În ziua de azi tot ce pare să conteze e câte persoane calci în picioare pentru a-ți atinge scopul, câte inimi distrugi pentru a fi mai sus cu un cap, câte minciuni spui, câte „cunoștințe” cu interes ai. Eu sunt o alta, vremurile m-au depășit de mult, eu fug de astfel de înclinații! Cum zice expresia ”sărac și curat”. Mai bine bogat cu sufletul decât în exces de zel.

Ce nu știți voi despre mine e că nu am dat niciodată înapoi. Cu capul sus și cu inima frântă mi-am continuat drumul. Am mers prin viață în pofida la toți cei care mi-au râs în față și mi-au zis că nu o să reușesc, și am înaintat în detrimentul piedicilor și al greului. Așa am ajuns unde am ajuns și continui să muncesc pentru a ajunge și mai departe. Pentru că știu că merit…..

Sunt o leoaică tipică. Nu dau mânile în jos. Nu-mi plac căile ușoare. Nici pilele. Nici cumetrismul. Nici înjosirile. Am făcut și voi face totul cu propriile forțe. Poate din acest motiv mă încăpățânez și nu mă las până nu iese totul cum vreau eu. Da, poate nu sunt perfectă, dar sunt o ea cu o mie și una de calități care cred că merită aflate, de fapt fiecare om merită să fie cunoscut cu adevărat și fără rețineri. Cum altfel, suntem deosebiți, enigme gata pentru a fi aflate.

Ce nu știți voi despre mine e că sunt altfel, asta e clar. Chiar dacă mă asemăn cu cei din mulțime în sufletul meu e taină. Ce nu se știe e că mă îmbrac ca toți, vorbesc aceeași limbă, ne regăsim în gesturi, dar ceea ce gândesc, ceea ce simt în interior e desprins din zona cea care e greu accesibilă…..uneori neînțeleasă chiar și de mine.

Ce nu știți voi despre mine……e că iubesc a viață, a carte, a oameni, a natură, a cuvânt…..a răsărit, a apaus, a mare, a univers….îmi iubesc felul meu de a fi chiar dacă sună egoist……

Diletta on Behance

Sursa foto: pinterest.com

 

11 gânduri despre „Ce nu știți voi despre mine……”

  1. Nici nu mă puteam abține, si nici nu mă abțin, când tre’ so zic o zic și gata..

    Da, nici nu mă indoiam să fi alta decât cea care te-ai prezentat atât de frumos.. De de fapt asta-i frumosul pe care-l caut și parcă e din ce in ce mai greu de găsit..

    Nu agreez deloc femeile machiate, că de tatuaje la femei îmi vine să vomit dacă le văd, chiar dacă sunt doar mici mazgalituri..
    Când sunt vopsite, trebe să tot ghicesc ce se află după..
    Vreau oameni naturali, și femei curate, iar tu Cristinuco, rămâi tot așa că așa ești bine, ești așa cum trebuie !

    O Seară Liniștită !!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu