Sări la conţinut

Începe azi!

Începe azi! Începe cu orice, doar începe…….Acum, imediat, nu mâine, fără amânare, nici poimâine, fără ezitare, pornesc în drumul de acum. Încep fără să privesc înapoi!

Începe cu tine, doar eu, tu și ceilalți suntem propriul nostru început în marea evenimentelor ce ne definesc. Începe cu mai bine. Cu mai nou. Cu mai mult curaj. Cu însuflețire. Cu siguranță ai aspirații, ai visele tale, cele mai tainice gânduri, ai proiecte pe care le-ai lăsat baltă cândva și trebuie să recunoști că din când în când te mai gândești cum ar fi fost dacă aveai doar puțin mai multă încredere și mergeai mai departe să vezi ce iese. Ai poate setate niște obiective pe care tot le-ai neglijat din diverse motive, uite astăzi e bine să începi. Da, poate te gândești nu -azi, poate în alte momente și cu alte dispoziții, dar tu nu știi când ți se vor alinia stelele și te vei simți mai încrezut, nu știi. Eu mai știu că ceea ce nu faci la momentul potrivit nu mai faci niciodată. Ce fără sens sună, moment potrivit? Chiar nu simțiți ironia? Poate mâine să nu mai fie, oare nu v-ați gândit la asta…… nu există un moment potrivit, dar tu poți face un moment să fie cel mai deosebit dacă alegi să îl faci tu așa. Și ne va ieși în detrimentul fricilor și angoaselor ce ne apasă sufletul…….iar eu cred în asta!

Începe azi, cu puținul, cu încetul, cum vrei, doar fii azi mai mult ca ieri. Dacă îți propui și îți dorești cu adevărat, sigur că poți. Toți putem doar să vrem. Și nu trebuie să te gândești cum va fi dacă… eșuezi, sau ….poate nu e bine azi….poate mâine….te sabotezi singur, nici cum va ieși …..clachezi. Gândește în favoarea ta, nu în detrimentul a ceea ce faci și ce ești. Fii propria ta sursă de lumină. Ceea ce chiar trebuie să faci este să crezi în tine și în ceea ce îți dorești. Nimic mai mult. Și vezi, e fără prea multă filosofie.

Acel mâine am putea să-l schimbăm în azi. Să cosmetizăm în felul nostru ziua. Și parcă „mai încolo” v-a suna altfel dacă vom zice „încep acum”, Azi mai mult ca niciodată!

... so called dream. #book #autumn

Sursa foto: pinterest.com

13 comentarii »

 1. Cristinuco, în Ardeal avem o vorbă, ce poți face azi, lasă pe mâine că poate mâine nu mai trebuie facut că poate plouă, poate îl face altcineva.. 😂😂😂

  Am glumit, am glumit !!!

  Multumesc mult pentru acest imbold de a porni la drum cu incredere, și să eliminăm amânarea lucrurilor care nu este bună deloc..
  O Zii Liniștită îți Doresc !!!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Uite, e pentru prima oara cand spun, dar eu in gandurile mele de mama, simt ca in noaptea de Inviere, de anul acesta am reanviat. Atat de singura m-am simtit…dar atat de puternica cat sa o iau de inceput, asta dupa multa suferinta adunata…Poate, intr-o zi, cine stie ,o sa povestesc pe blog, pe larg. 🌺

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: