Sări la conţinut

Citind-o pe Anne K. Joy. Cartea „Ascunde-mă!”

Anne K. Joy este o autoare self-pubished din România. Până în prezent are 18 cărți scrise (5 serii: Demonilor, Identități False, Insuficient, Promisiuni, Magia Crăciunului, dar și o carte fără serie – Dragoste în 30 de zile). Citindu-i câteva cărți din palmaresul autoarei nu m-am putu să nu dau startul unor întâmplări de iubire cu Seria Identități False, care cuprinde trei cărți încântătoare, prima fiind- Descoperă-mă!, urmată de Ascunde-mă! citită de recent și ultima Recunoaște-mă!, cea pe care o frunzăresc acum, însă descrierea va fi în alt articol!

Cartea Ascunde-mă! mi-a oferit o oază de plăcere, m-a desprins de real și m-a teleportat acolo printre rânduri. Nu neg că eram cumva pregătită că va urma o poveste cu un fir început încă din prima carte, și anume acest detaliu îmi conferea o curiozitate mai greu de pus în frâu. Într-un cuvânt, mi-a plăcut!

Imagini pentru ascunde-ma anne k joy recenzie

Chiar dcaă mi s-a părut un pic mai puțin intensă decât prima, nu aș lăsa-o în umbră, e cu desăvârșire o poveste ce te atinge la suflet. Și cu sinceritate spun că nu am lăsat-o din mână până nu am răsfoit-o până la urmă. Deci, cu siguranță v-am trezit interesul, și nu în zadar.

Ca să vă fac o tangență cu prima carte, acolo îi aveam ca eroi pe Ana Duarte și Nick Adam, doi tineri cu secrete și frici și cu greu le-au depășit ca până la sfârșit să fie împreună. Pe lângă povestea lor s-au perindat și eroii mai puțin puși sub lumină, chiar dacă nu este chiar adevărat, deoarece atât Alex, fratele lui Nick cât și Sara prietena Anei au jucat un rol decisiv în povestea ce s-a scurs în cartea Descoperă-mă!. Deci, după cum intuiți, povestea îi va include pe acei doi, Alex și Sara, actual Mara într-o acțiune ce te lasă cu sufletul la gură.

Dar să încep cu începutul; după tragedia întâmplată cu Sara/Mara -Alex Adam îi oferă deci un nou început, după dorința acesteia, ascunzând-o. Alături de Alex, dar și de ceilalți membri din Legea Nopții, Mara trebuie să se facă neobservată, de negăsit, să se antreneze pentru a lupta împotriva umilinței la care a fost supusă. Și la ideea unei noi identități. Chiar dacă mulți și-au manifestat disprețul și chiar scepticismul vizavi de reușitele fetei, ea nu s-a dat bătută, ci s-a antrenat împotriva durerilor și a golului din suflet.

Pe lângă antrenamente și nopți în subsol, Mara își conturează sentimentele pentru Alex, își pune întrebări, are dileme grele și instincte de stăvilit. Dar oare Alex ce simte? Cu siguranță acesta își dă seama de pericolul în care a băgat-o pe tânăra care totuși nu-i e indiferentă. Egoist și negându-și emoțiile acesta nu vrea ca Mara totuși să se implice în acțiunile lor directe de salvare. Dar oare Mara îi împărtășă dorințele?

Fiind încăpățânată și dorindu-și să schimbe ceva în societatea în care trăiește, Alex acceptă cu greu participarea Marei ca membru în organizație, nerămânându-i altceva decât s-o protejeze. S-o țină aproape. Ceea ce el nu cunoaște la început este că tocmai ambiția și sentimentele ei față de el, îl vor salva la un moment dat.

Totul ia amploare atunci când se află că în organizația lor este un trădător, cineva le sabotează operațiunile și le omoară membrii. Oare să fie o răfuială? De la cine? Toți sunt în febra disperării. Drumul ce-l străbat fiecare este presărat de nesiguranță, frici, constrângeri, frustrări, capcane puse de cei de la care nu se așteaptă, totul „miroase a moarte”, iar Mara este în epicentrul evenimentelor. Ea cu greu își dirijează emoțiile și coșmarurile prin care trece, este împânzită de trecut și de nesiguranța viitorului.

Între moarte, minciuni și un trecut încă viu, apare dragostea. Atât Mara, cât și Alex nu-și permit să viseze la un viitor împreună, fericit și lipsit de griji. Miza este prea mare, iar sentimentele sunt arătate cu greu, de o parte și de cealaltă. Vor reuși să accepte să sunt făcuți unul pentru celalalt?  Urmează să vedeți. Cu siguranță e o serie ce merită atenția unei cititoare dornice de romantism cu final fericit!

Lcetură frumoasă vă urez!!!

‏ وإني أُجيد الإفلات في عز تعلقي فلا تُراهن ..♬

Sursa foto: pinterest.com

1 comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: