Sări la conţinut

Femeia trebuie să fie feminină!

Vorbeam zilele trecute de femeia incredibilă, de femeie frumoasă și puternică, de femeia înțeleaptă și misterioasă, dar astăzi vreau să mă uit dintr-un unghi puțin diferit și mai exact de femeia feminină. Dumnezeu a proiectat Femeia pentru a fi de mare farmec și mister. Iar atunci când o femeie prezintă trăsături feminine, ea reflectă această frumusețe într-un mod unic. De ce? Pentru că își cunoaște valoarea, importanța și esența sa în viață.

Și susțin că Feminitatea este o artă. Frumusețea poate fi suplinită printr-un machiaj potrivit, prin accesorii, și ținută elegantă, în schimb feminitatea este ceva aparte, se descoperă, se cultivă. Feminitatea nu este o exagerare, nu e o armă, nu se grăbește, nu e forțată, nu se dă brusc și la oricine. E o curgere suavă a blândeții, o armonie spirituală care se reflectă în gesturile tale, în vocea ta, în felul în care îți miști corpul. Feminitatea e facută să fie văzută, admirată, prețuită și ocrotită, iar unul dintre rolurile bărbatului este să contribuie la exprimarea ei.

Feminitatea te transformă într-o zeiță a iubirii. Feminitatea te radiază din interior. Feminitatea te face să ieși din tipare. Feminitatea te cultivă. Feminitatea te desenează sub semnul sexualității fine.

Și nu trebuie privită feminitatea ca pe o slăbiciune, a fi gingașă și nu o femeie fatală nu înseamnă că nu vei cuceri inima bărbatului tău. Crede-mă vei putea, și încă cum. Nu trebuie să privești feminitatea ce pe naivitate, total greșit, o femeie cu trăsături și gesturi feminine este mult mai apreciată de către oricine. Deci, simte feminitatea prin toți porii, respiră a frumusețe și rafinament. Căci nu te naşti femeie, devii.

Doresc să fiu conștientă că sunt Femeie, să descopăr în fiecare zi lumea cu ochi noi şi curioși, să am dreptul la alegeri, să mă ghidez cu sloganul fericirii, a noului, să admir cu nesaț frumosul din oameni și să îndemn la naturalețe și feminitate. Să ating cu zi ce trece Eternului Feminin. Vreau să mă încânt cu surprizele vieții. Să zâmbesc când mă priveşte un bărbat, conștientă de frumusețea și feminitatea mea. Să mă mândresc pentru toate femeile ce s-au regăsit prin feminin. Să mă relaxez la gândul că o femeie frumoasă are lumea la picioare.

Feminitatea este cel mai de preț dar al tău. Nu-l irosi.

Sursa foto: pinterest.com

 

 

 

2 comentarii »

  1. Un articol cumva în contradicție cu cel anterior. Dar nu-i nimic. Fiecare idee va avea susținătoare.
    Eu, cel puțin, nu am știut cum să-mi mai ascund feminitatea. Erau acele timpuri când femeia era egala bărbatului. M-am simțit bine , dar am pierdut oarece experiențe tipic feminine.
    Fiecare femeie poate alege și asta e grozav.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: