Sări la conţinut

Trăim într-o lume….

Într-o lume plină de ură, trebuie totuşi să îndrăznim să sperăm. Într-o lume plină de furie, trebuie totuşi să îndrăznim să alinăm. Într-o lume de reproș, ar trebui să ne învățăm să privim în suflet. Într-o lume plină de disperare, trebuie totuşi să îndrăznim să visăm. Într-o lume plină de neîncredere, trebuie totuşi să îndrăznim să credem.

Într-o lume plină de egoism, trebuie totuși să mai împărțim. Într-o lume plină de uscături și deziluzii, ar trebui să nădăjduim, să vedem dincolo de pustiu și goliciune. Într-o lume plină de sufocări, ar trebui să căutăm aerul nostru. Într-o lume în care viața e trăită la limită, are trebui să ne bucurăm, de lucruri mărunte, de însorirea zilei și culorile amurgului.

Într-o lume plină de gânduri, trebuie să ne învățăm să ascultăm. Într-o lume plină de cuvinte, trebuie să ne învățăm să tăcem. Într-o lume plină dar singură, ar trebui să ne lipim de oameni. Într-o lume atât de frumoasă ar trebui să fim conectați la suflete și natură. Într-o lume în care avem totul la picioare am ajuns să ne lipsească bunul simț, creativitatea, oamenii, relațiile și iubirea. Într-o lume care ne oferă imposibilul, am ajuns să fim furiile de care au scris înțelepții, cei care de mult au intuit direcția emoțiilor noastre.

Într-o lume în care suntem doar niște supraviețuitori ai propriilor frici și temeri încă nu am înțeles secretul, cel al vieții și al omenirii. Suntem prea purtați de valul neștirii, și cum zic unii – „nu știți și nici nu vreți să aflați”- asta am ajuns să fim.

Da, trăiesc într-o lume în care mi-e dureros să mă exprim, e prea suferind să scrii că oamenii nu mai știu să fie oameni, un timp trăim în care totul se cumpără și se vinde, în care sufletul mai bine n-ar fi, iar chipul e cartea de vizită. E strigător la cer până unde s-a ajuns. Dar așa e…..Tristă mi-e scrierea….. și totuși într-o lume plină de nesiguranță, trebuie să avem speranță în ziua de mâine, în eul personal, în Dumnezeu, în familie și în simplu fapt că suntem, azi mai bine ca ieri și poate mâine mai bine decât astăzi!

♡ Pinterest: @naomiokayyy

Sursa foto: pinterest.com

10 comentarii »

  1. Foarte frumos si adevarat ai scris! Ma bucur atat de mult ca exista oameni ca tine, ce trec dincolo de limite si ajung sa scrie despre simplitatea cea pura. Despre intoarcerea la ceea ce ar trebui si am putea fi. Despre frumosul din noi.
    Te urmaresc cu mare drag! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: