Sări la conţinut

Iubește femeia!

Iubește femeia, pentru că alături de ea ziua prinde culoare. Ea dantelează respirația și absoarbe chemarea. Cu ea e primăvară în fiecare zi. Iubești-o pentru că ea arată în oameni bunătatea, iubirea și romantismul.

Iubește femeia, pentru că alături de ea nopțile prind contur, sângele arde prin vene iar plăcerile îți absorb ființa. Cu ea amurgul e mai pasional iar diminețile mai lungi, patul e mai cald și sufletul mai împăcat. Cu ea e viața.

Iubește femeia, pentru că prin frumuseţea ei fizică şi morală, este marea muză a timpurilor, ea imortalizează viața prin îndemnarea unor mediatatori, pictori, sculptori, poeți, filosofi și gânditori ai vremii. Prin ea e istorie.

Iubește femeia, pentru zâmbetul ce ți-e dedicat, pentru privirea ce-ți întoarce sufletul pe dos și-ți accelerează respirația, pentru finețea gesturilor ce-ți stârnesc simțurile, și pentru purificare. Pentru că prin ea înțelegi ce înseamnă să fii bărbat.

Iubeşte-o pe cea care se joacă cu trupul tău, dar nu cu sufletul. Pe femeia care-ţi face genunchii să se înmoaie, să ai vocea nesigură și gândurile de-a valma. Iubește-o pe cea care oferă libertatea de care ai nevoie.

Iubeşte-o frumos nu pentru că ea merită, ci pentru că tu ca bărbat eşti adevărat în sentimente… pentru că îi știi valoarea și pentru că o placi. Iubeşte-o cald, cu blândețe și ardoare, cu foame, pentru că braţele tale au nevoie de amprenta trupului ei, pentru că auzul tău are nevoie de respirației ei…

Iubeşte-o cu afecţiune, cu cumpătare și o vei descoperi şi mai mult femeie…îi vei atinge sufletul și sensibilitățile spirituale. Vei percepe atitudinea și-i vei palpa dorințele, îi vei ajunge sub piele și vital ca apa.

Iubeşte femeia cu defecte pentru că cea care n-are niciun cusur te minte şi-şi ascunde neajunsurile de tine. Cea care ţi le arată, ştie ce-i sinceritatea şi este mulţumită cu propria persoană.

Iubeşte femei cu adevărat… Itrigă-i trupul cu tandreţe… citește-i privirea apoi du-ți plăcerile la culmi, admiră-i sufletul apoi trupul, surprinde-i visele cu realitate și trăiește prin ea zi de zi…

Iubește femeia, pipăiei fir cu fir blândețea, îmbrățișează puritatea ei, cântă-i atingerile cu şoapte, învață să o asculți când tace și înțelege când vorbește, şi nu uita, o dată cu primăvara- Înflorește-o……

Iubește femeia, și vei înțelege că ea gândește cu inima, își trăiește emoțiile și se depășește pe ea doar prin dragostea oferită…prin ceea ce primește-dăruiește. 

Iubește femeia și vei fi parte din cosmosul ei, din axa sa de viață și existență, doar iubește-o……..

Old factory shoot :-) Who’s In? . . . . . #samtang #photographysamtang #portraitsbysam #portrait_ig #portraitmoodshot #belgiummodels…

Sursa foto: pinterest.com

3 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: