Sări la conţinut

E prea târziu!

E prea târziu să am păreri de rău de tot ce-a fost, oare se mai poate întoarce timpul? Oare mai pot spera la ceva ce nu voi putea palpa? Dar oare mai vreau?

E prea târziu să merg pe drumuri fără rost, să pășesc în neștire când am prezentul la picioare. Nu mai caut poteci bătătorite, nu mai vreau să-mi calc pe urmele celea care m-au dus la regrete, vreau un drum nou, un nou început.

E prea târziu pentru păreri de rău, pentru regrete, pentru amintiri cerșite și emoții pe care nu le voi trăi niciodată. Prea târziu pentru întoarceri înapoi, pentru inversiuni și priviri peste umăr.

E prea târziua pentru mărturisiri, pentru vorbe de confesiune, deoarece buzele-mi sunt ferecate de zgomotul pe care l-am lăsat în urma mea.

E prea târziu să mai cred în promisiuni și-n persoane care strigă „că se vor schimba”, prea târziu să acord șanse acolo unde toate s-au epuizat, prea departe sunt persoanele pe care le port în suflet. E prea târziu să pot din inimă și viață să le scot.

E prea târziua să împiedic să mai bată cadențat, precum un ceas, căruia i-au rămas secundele uitate între tic și tac…e târziu

E prea târziu, să încerc să uit amintirile trecutului, dar nu pot, uneori nici nu vreau….vreau să mă leg de oameni și reverie, vreau să mă țin de timp și de viață.

E prea târziu să îmi scobesc inima cu remușcări, cu cuvinte de gheață și trecere, e prea definitiv să mă refuz de soare.

Dar e despre acum, când am prezentul frumos și viitorul aici, când simt adierea vântului și mângâierea primăverii, când admir verdele crud și mireasma florilor, poate prea devreme să scriu „de prea târziu”, poate prea devreme……..

The prettiest tulip fields in Mt. Vernon, WA via TheFashionToFollow.com instagram.com/fashiontofollow

Sursa foto: pinterest.com

4 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: