Sări la conţinut

De-ale Femeilor!

“Femeile sunt de două categorii: unele sunt mai ales mame, altele iubite. Dacă le compari cu anotimpurile, femeia mama este ca anotimpul ploilor. Îți dă hrană, te potolește, îți înlătură toate lipsurile, te mulțumește prin sacrificiile proprii. Iar femeia iubită este ca primăvara. Misterul ei e de nedestăinuit, farmecele ei sunt dulci și neliniștea ei îți trezește valuri în sânge.” – Rabindranath Tagore

Cel mai frumos cadou pe care îl poți face unei femei este să o faci să se simtă iubită, respectată, prețuită și frumoasă. Nimic mai mult. Cel mai special cadou? Nimic nu e mai frumos decât iubire. Atunci când citești fericirea pe chipul ei și să-ți dorești ca această primăvară lângă ea să dureze o eternitate…

Iubește-o cu adevărat. Nu alerga după cadouri, iubirea este cel mai de preț cadou. Fă-o să zâmbească în fiecare zi, surprinde-o cu un sărut , cu dulcele ei preferat, cu florile favorite și uită de lume pentru câteva ore: amintește-i cât este de frumoasă și specială.

Prețuiește-o din inimă. Așa cum e ea, cu nebunie în priviri și extaz în mișcări, valorifică-i finețea și feminitatea, cuprinde-i naturalețea și firea, fii cu ea mai mult decât se cere, doar fii alături…….

Și să mai zic încă un pic de-ale femeilor……Femeie, amintește-ți că ești minunată, puternică și meriți respect! Fii cum te-a dat mama natură și împarte din anotimpurile ce le ascunzi în inima ta mare!

Doar fii………

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: