Sări la conţinut

Naturalețea Femeii!!

Fină. Cu trăsături pictate de mama natură. Cu pliurile unei sensibilități aparte. Cu dor citindui-se în ochi. Cu adevărul printre gene. Cu dantela feminității conturată pe buze. Cu natural. Cu firesc. Cu delicatețea firelor de păr și galanța mișcărilor. Și manierele, acele care definesc o doamnă, acelea care trag linia unei afinități ce întorc priviri. Of, doar femeia poate fi!

Și naturalețea cea care dă frumusețe în ochii femeilor, ce-i dezgolește bucuria din priviri și  licărul acela care nu poate fi machiat sau injectat. Și să recunoaștem, nu poți să te ascunzi mereu în spatele unei măști machiate, nu poți fi mereu pusă la punct în bază de machiaj, mai este nevoie de respirația naturală a chipului. Și nu putem nega că în ultimii ani s-a pus mare accent pe preocuparea de exterior, pe alocuri se și exagerează. Însă de ce atâtea exccese, ne ocupăm atât de mult de cum arătam … nu de cum gândim și vorbim. S-a ajuns ca femeile să fie atât de încărcate la exterior și atât de goale în interior. Și nu ziceți că nu e așa?

Prea vrem să fim în trend cu ultimele tendințe, sau să fim „văzute” altfel, cumva mai provocator, cumva mai sexuale, fără a ne pune întrebarea- dar eu asta vreau?, e ceea ce mă reprezintă cu adevărat? Și credeți-mă nu vă face mai femei, genele false, tatuajele, unghiile exagerat de lungi sau mai știu eu ce modificări se expun unele femei pentru a „ține” captivă privirea unor bărbați, eu m-am convins că nu aceste adaosuri ne fac feminine și dorite.

Naturalețea femeii este departe de straturile de fon de ten sau a goliciunii trupului, ea vine de acolo din sufletul nostru, din unicitatea care ne reprezintă, din fireasca noastră trăsătură de a fi femei și de a nu face abuz. O femeie care se respectă e o femeie ce apreciază simplitatea, cea care dozat își pune chipul în evidență, cea care cucerește cu vorba nu cu goliciunea, cea care uimește bărbatul printr-o minte ageră nu printr-o haină nepotrivită.

Și poate o mai fi multe de spus, însă probabil ați prins firul gândului meu. Iar eu aleg firescul, autenticitatea mea feminină care-mi pune în evidență gropițele din obraji.  Aleg/e naturaleţea, iar frumuseţea mea, a ta se va face remarcată. Și să nu uităm că frumusețea e trăită în primul rând din interior. Și că naturalețea întotdeauna a fost la MODĂ.

cherry blossom time от Kati

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: