Sări la conţinut

Femeia mister!

Femeia-mister este femeia enigmatică, încă nedescoperită, mereu în tonurile noului și a vechiului, între note și silabe, între istorie și viitor, între versuri și cântare. Această femeie ştie să-şi cunoască partenerul şi ea se consideră o operă de artă, o creație a divinității prin felul ei unic de a fi.

E femeia cea care își atrage privirile prin eleganța modestă, prin sexualitate bine dirijată, prin pasiunea din priviri și delicatețea mișcărilor, e suficint  de „a fi” și absorbi deja atenție. Orice bărbat vrea să cunoască o femeie misterioasă, sexy, care să îi sucească minţile.

Acea enigmă ce se ascunde în spatele unui chip angelic știe despre aşteptările bărbatului, doreşte să corespundă idealului feminin imaginat de partenerul ei, se abține de la excese și nu își etalează totul pe tavă. Este reținută, își testează treptat din alura sa feminină. Aspectul fizic este pus la vedere evident însă cu menirea de a intriga și a stârni fierberea senzualității. Treptat îți intră sub piele și vrei mai mult și mai mult.

Misterul este o provocare și știm cu toții ce senzație de adrenalină ne produce starea de descoperire și aflare a „femeii”. Spunându-ți toate secretele, epuizând toate poveștirile tale amuzante încă de la prima întâlnire, enumerând greșelile din relațile trecute, pasiunile -ve-i sufla orice din alura de „femeie mister”, femeie ce merită descoperită, vei atrage atenție doar pe minut, vei fi parteneră pe noapte, vei pierde șansa de a fi redescoperită iar și iar și mai ales cu patimă. Nu face asta, păstrează-ți discreția.

Și știm că e nevoie ca o femeie mister să-și poarte niște emoții controlate, să dirijeze comportamente și să fie atentă cu toți și toate, și nu e ușor. Femeia mister este o carte încă neparcursă pentru partener: talentată, senzuală, femeia râvnită şi totuşi nu se lasă uşor descoperită, este ca un fluture care se lasă remarcată şi dorită pentru a fi cunoscută. Zâmbește iar ea se va apropia rezervat, admir-o iar ea își va apropia zborul în direcția ta, prețuieșt-o și ea își va deschide aripile larg dar moderat, iubești-o și ea își va etala sensibilitatea firească, emoția intensă și pofta de viață. Va construi egoul masculin, și îl va face mândru de prezenţa ei, de atitudinea ei și finețea.

Femeia mister cucerește nu prin manipulare sau prin vulgaritate, ea dăruie dar păstrează câte un pic și pentru mâine, pentru a ține focul aprins și emoția vie, pentru ca relația să fie mai lungă și atracția bărbatului mai intensă. Să fie al ei.

Poate e greu să combini stiluri de atitudini, de comportamente, poate e dificil să nu știi doza la mai mult sau la mai puțin, însă discreția și modestia, și mai ales enigma ce lasă o portiță deschisă e lăudabilă pentru o femeie. Prin asta ne facem apreciate și dorite în timp și spațiu, doar așa ajungem să fim soții și mame, iubiri de poveste și pasiuni care nu trec. Doar așa întorcem priviri și stârnim pasiuni ce țin ani, doar păstrând un strop de mister…..

Femeia misterioasă e cea care își poartă haina discreției, a modestiei și a bunului simț, eu așa o văd, privită din ochii unei femei care mereu are cu ce își surprinde partenerul….

Sursa foto: pinterest.com

3 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: