Sări la conţinut

Un gând de 8 Martie!

Cu prilejul zilei de 8 Martie, când Primăvara și Femeia se întâlnesc în sărbătoare, Vă doresc Stimate Doamne să purtați curcubee de flori în priviri, soare, căldură și candoare în suflet, să vă bucurați de admirație și apreciere în fiecare zi. Iar împlinirile, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească mereu.

Și scriu în special pentru femei-mame, acele care ne-au purtat sub inimă și în suflet, cea prin care am văzut ce înseamnă viață. Și se spune că o mamă îşi poate ţine doar o vreme copilul de mâna dar de inima nu îi dă drumul până la sfârşitul vieţii. Eu simt acest sentiment, pentru că sunt mamă de două ori. Gândurile mele și a multora merg azi spre toate femeile şi mai ales spre mamele noastre, ale căror braţe ne aşteaptă mereu deschise, cu ardoare și lacrimi de bucurie în ochi. Mulţumim mamelor noastre ale căror mâini: ne-au purtat de la prima întâlnire de viață, ne-au susţinut primii paşi, au şters lacrimile de pe obrajii noştri, ne-au mângâiat, ne-au ridicat atunci când am căzut şi au aplaudat reușitele noastre bune și ne-au îmbrățișat când am avut eșec, mâini calde, mâini divine. Și scriu cu inima vibrând a fericire, pentru toate femeile mame, acele care poartă în pântece rodul iubirii, și cele care au astăzi parte de mulți pupici precum am eu, scriu pentru mama ce m-a născut și pentru mamele ce vor naște. Vă apreciez, vă scriu și vă îndemn la zâmbete.

Sărut mâna mama…….

Dulci femei și minunate doamne, străluciți ca soarele de primăvară, să vă reînvie o dată cu natura zâmbetul și sufletul!

La mulți ani femeilor de pretutindeni!

Sursa foto: pinterest.com

4 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: