Sări la conţinut

Femeie, la mulți ani!

Mi-am deschis ochii, mi-am lipit ardoarea sufletului de această zi colorată, această zi înmiresmată de candoarea semnificației, această zi în care „femeia” e mai femeie iar soarele mai pronunțat. În această zi în care privesc crengile înmugurite și dantelate colorat, această zi în care boboceii treziți la viață se transformă în frunze şi flori. Splendoare. Simt adierea frumuseții și a fericirii, a parfumurilor suave ale blândei primăveri. Astăzi de opt mart!

Deschid fereastra inimii şi las primăvara să-mi intre în vene, să respir a nou, a viu și a sărbătoare. E azi mireasmă de flori, tablouri pictate în abstract și chipuri îmblânzite, da, astăzi o zi în care citesc în oameni feeria.

Ca o reprezentație teatrală primăvara ne dictează zilele, prin mărțișor, prin ghiocei și 8 Martie, prin ceea ce înseamnă nou prin natură și femeie, doamne sau domnișoare, prințese și mame, ziua tuturor zilelor, în cea care primim îmbrățișări mărgăritare și pupici cu sclipici. Doamne, o încântare!

Și nu vreau să aduc citate, sau gânduri mărețe, vreau să simt pe viu senzația bucuriei ce pulsează prin mine și prin noi- femeile, din fiecare, cu fiece zi a primăverii și nu numai. O dată cu primăvara trăim mai intens și asta nu o putem nega.

Pentru că sunt femeie iar „ziua noastră” mult așteptată e aici, vreau să vă doresc să vă păstrați feminitatea, felul vostru de a fi și unicitatea ce vă reprezintă. Să nu uitați scopul vostru în viață și să nu vă ignorați, să fiți frumoase cu sufletul și cumpătate cu mintea, să vedeți dincolo de orizonturi și să visați, cu ochii deschiși și cu imaginația unui copil și ve-ți avea lumea la picioare.

Da, felicit toate femeile din toată lumea, mai mici, mai mari, femei în devenire și cele cu experiență, mame și domnișoare, pentru toate se vor găsi câte o floare și un cuvânt de felicitare. Se vor prelinge slove printre cuvinte, vor fi ridicate în fața lor și vor fi mai valorificate, și o merită, fiecare dintre noi își are dreptul de a a fi  apreciate și nu doar într-o zi, dar astăzi în special. Și vă destăinui că sunt încântată, poate și voi sunteți la fel ca mine?

Să fiţi iubite dragi nestemate ale lumii, voi mame, surori, prietene,colege, logodnice pentru că…  voi daţi sens vieţii!

La mulţi ani… de 8 Martie!

Image Via: Thriving Twenties

Sursa foto: pinterest.com

10 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: