Sări la conţinut

Am înflorit….

Se întâmplă ceva și are legătură cu primăvara. Odată cu ea, revin și eu la viață. De dimineață până seara radiez. Simt a viață. Zâmbesc a poveste. Privesc prin dantela culorilor, vibrez în toate tonurile curcubeului și sunt precum un copil însetat de joacă.

Și să nu mă înțelegeți greșit, ador și îmi place fiecare anotimp în parte, vara pentru că-s eu sărbatorită, toamna cea în care piticul meu m-a făcut mai bogată, iarna pentru sufletul meu pereche, și iar primăvara, cea după cum știți a început o dată cu mica mea „primăvărică”, of, le ador pe toate, dar primăvara e acolo la loc de frunte, și nu mi-o pot explica. Dar oare se mai cere……..

Nuștiu, prin ceea ce face și ce se renaște din nou și din nou primăvara pentru mine e unică, prin impresionismul ei, prin pastelurile colorate și nuanțele mai vii și mai vii, respir și inspir a aer divin. Anume ea, primăvara mă face să simt totul mai intens, mai sonor, mai cromatic, mai melodios. Ea mă face mai năzbâtioasă. Îmi dă un restart. Mă apropie de sufletul meu mai mult, mai adânc, mai sensibil, mai emoționant.

Primăvara îmi place să primesc de la fiece zi o nouă aură, o nouă energie primitoare, să privesc oamenii cum își deschid chipurile și inimile, da, acea primăvară în care sufletul meu e un călător prin timp și spațiu.

Primăvara, cea și din ea am înflorit, am născut a primăvară și am dat viață frumuseții ce crește cu zi ce trece, și e minunat. Am înflorit, astăzi mai mult ca ieri, din dorințe sincere de a fi alături de ce a dat natura mai viu. Simt, percep și miros a pasiune lăuntrică, plutesc printre ramurile ce se desfac, admir priveliștea verdelui crud și mulțumesc zilei și clipei pentru frumos, pentru spectacol și triluri vesele ce mă încântă.

Și nu aș vrea să ajung la extreme, însă primăvara mi-a așternut la picioare tot ce are ea mai frumos și pentru asta am s-o scriu, am s-o laud, am s-o cânt. Pentru ea și toată mozaica sa.

Și îndemn, trăiți primăvara! Învățați de la mugurași să vă dăruiți primăverii, să deveniți oameni noi, vii, plini de speranță, încredere, dragoste și bucurie. Învățați de la păsări să aduceți zâmbete prin zbor, să vă deschideți pentru ca ceilalți să se bucure de frumusețea voastră. Învățați de la flori să dăruiți pur și simplu, fără motiv, fără să așteptați ceva în schimb. Învățați de la zarea albastră că nimic nu e mai important decât să-ți împlinești visul pentru care ai venit în lume. Învățați de la natură că atunci când vine primăvara armonioasă, trebuie să uitați de iarna geroasă!

Din dragoste pentru satisfacția sufletească ce mi-o dăruiește primăvara în fiece zi….

Send Tulips Tulips Tulips -Spring door decor in Granbury, TX from Town and Country Floral Gallery, the best florist in Granbury. All flowers are hand delivered and same day delivery may be available.

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: