Sări la conţinut

Oda iubirii noastre!

Inspir și expir, deschis ochii și privesc. Caut miros, răscolesc zarea. Iar noi iar ne jucăm în a ne iubi.

Ne pierdem și ne înnecăm în apele reci ale mării, ne scăldăm în ploaia de vară, renaștem ca primăvara, și ne căutăm în îmbrățișări în frigul iernatic, ne ridicăm ritmul, și simt, trăiesc și tu îmi dai aripi, putere de a păși pe pământ, să zbor pentru tine, să-mi dezvolt zborul până la cer…

Când sunt aici cu tine, speranța sufletului meu crește, trăiește, mă hrănesc cu dragostea ta, mă port copilăros, râd cu inima, cuprind viața cu ochii și îmbrățișez zarea ce mi-o dăruiești la picioare.

Fără să mă aștept, mi-ai furat inima, hoțule, nu te-ai gândit ce va fi cu mine, dar să știi că nu regret, fără tine aș fi o anonimă, un suflet incomplet, o nedescoperită, și nu uita mi-ai devenit vital, dacă nu ești cu mine, îmi lipsești ca aerul.

Tu dragostea mea, viața mea, te salut, ți-a fost dor, nu-mi da lacrimi, nici suferințe, dă-mi motiv de a ne găti masa, de a ne înlocui sărutul cu pasiunea, de a completa atingerile cu amorul vulcanic, de a fi pentru sentimentele ce întrețin oda iubirii noastre…..

Nu te feri de ce-ți pot dărui, nu fugi ce iubirea mea, să știi că iubirea ta e un răspuns la toate întrebările, iar îmbrățișarea ta e tot ce-mi doresc eu zi de zi.

Ești tot ceea ce am visat, și poate mai mult de atât, ești ceea despre care scriu poeții și cântă fiecare piesă de dragoste, ești tu în tablourile de iubire și în culorile unui pictor de excepție, ești sculptorul inimii mele și modelatorul trupului, ești ceea ce visez noaptea și trăiesc ziua, ești apartenența de care vreau să stau lipită și căldura de care am nevoie. Ești zguduirea dar și echilibrul, ești pacea dar și luptele pe care nu aș vrea să le vadă nimeni, ești mult, mult și mult, din ceea ce mi-a dăruit soarta. 
Ești ceea ce iubesc, ceea ce apreciez și ce vreau să multiplic, ești oda iubirii noastre și aș vrea să nu mă opresc din a scrie ceea ce simt. 
Ești raza mea din fiecare dimineață și zâmbesc. Tu îmi dai motive o mie, tu ești sursa, inspirația și trezirea la viață. 

Ajung să scriu o odă, un cuvânt al tuturor cuvintelor, despre ce simt, despre trăiri și iubire, despre ceea ce mă răscolește, despre pasiunea cu tine, și ceea ce însemni Tu, iubirea mea, punctul meu de început și despre credința mea divină în dragostea ce ne unește!

Like tweet by @11Esperena

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: