Sări la conţinut

Dă-mi motive!

Dă-mi motive să te văd printre razele zglobii ale dimineții, să te caut cu ochii, cu mintea, cu iubirea.

Dă-mi un minut din ziua ta, și îți voi dărui prezența mea până la ultima suflare, prin respirații, atingeri și timp.

Dă-mi motive să te păzesc de neantul nopții, de umbrele trecutului și de nesiguranța viitorului.

Dă-mi o clipă din noaptea ta ca să vezi că te cer cu sufletul nu cu trupul, că dincolo de sex e iubire, iar dincolo de iubire e sinceritatea pasiunii ce ne leagă.

Dă-mi motive să te sorb din priviri în amurgul zilei și în trezirea zorilor, doar dă-mi ocazii, oferă-mi șansa de a fi prin tine, cu tine, și doar alături.

Dă-mi motive să gust arșița de miază- zi și roua din răsărit pentru a simți pe pielea mea căldura trupului tău și răcoarea respirației tale.

Dă-mi motive să te chem când nu te vreau….dă-mi motiv să te stig cu gândul, cu sufletul, cu rațiunea……doar oferă-mi starea asta. 

Dă-mi motive să te vreau, mai mult cu fiecare zi, cu fiecare clipă și vei înțelege că-ți sunt parte din tine, că însemn mai mult decât ți-ai fi putut imagina și te ating la cordele ce știai că nimeni nu ar putea, doar să-mi dai motive…….

Dă-mi motive o mie pentru a te iubi, pentru a te cere, pentru a te avea, doar spune.

Dă-mi un motiv pentru a te alunga și a te chema, de a mă supăra și de a mă lăsa să te iert…dă-mi motive cu zecile și sutele….pentru a te cere înapoi, acolo în ființa mea, sub pielea mea și în intensitatea prafumului ce îl emani.

Dă-mi un motiv de a te urî și unul de a te iubi, iar eu aș alege pasiunea ce ne leagă, aș alege ceea ce nu poate fi șters, amintirea acelor nopți de pasiune, acelor clipe de zâmbete naive și îmbrățișări sincere, te-aș alege iar și iar. 

Dă-mi un motiv să cred că nu mă iubești, iar eu îți voi oferi metode prin care iubirea mea și pasiunea ta e importantă, e prețiosă și se cere trăită. La maxim, și dincolo de prejudecăți.

Dă-mi un motiv pentru a avea încredere în tine, și îți voi arăta că-ți sunt fidelă prin fiecare por, că pot să-ți demonstrez loialitate prin ceea ce-ți dărui, prin ceea ce înseamnă „noi”, „doi”, întru timp și pentru vecie.

Dă-mi un motiv să te iubesc, și voi scrie despre tine, despre noi și-ți voi cuvânta dragostea ta, a noastră, voi imortaliza ceea ce semnifici tu, aici, acum și pentru totdeauna. Din emoție pentru tot ce viața ne-a oferit, ce ne-am dăruit reciproc, și din fiorul privirilor noastre. 

Dă-mi un motiv să zâmbesc și-o să-ți transform viața în fericire, în râsete de copii, în brațe ce nu contenesc să te mângâie și în familie. 

Dă-mi motive să fiu, aici lângă tine, și nu voi mai pleca niciodată, îți voi fi ceea ce vrei tu, iubită, prietenă, parteneră și mamă a copiilor tăi, voi fi, deoarece mi-ai dat motive, iar pentru mine asta înseamnă iubire……. 

Sursa foto: pinterest.com

2 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: