Sări la conţinut

Sfârșit de 14 Februarie!

S-a încheiat ziua de 14 februarie cu gândul că este un motiv în plus de a ne reaminti că iubirea se trăiește nu se strigă, iubirea se face nu se imprimă în emoționale bizare, iubirea se simte prin toți porii și prin adâncuri, nu se scrie doar în câteva cuvinte de felicitare, da, e ziua, luna, anul în care cred că trebuie să simțim cu vocea, cu sufletul și cu rațiunea întru iubire și pentru ea. Da a trecut ziua fixă, dar vreau să cred că nu a trecut iubirea spusă, pozată și simțită în acea zi. Vreau să cred că va persista un an întreg și încă …și încă!

Așa că într-o ordine haotică mi-am permis să pronunț niște afirmații poate mai auzite însă pe cât de reale pe atât de străine uneori ne sunt, și zic și sunt convinsă că oamenii îndrăgostiți ar trebuie să-și dea frâu liber emoțiilor, a frazelor dulci, a atingerilor pasionale, ar trebui să se caute prin îmbrățișări și prin priviri, ar trebui să asculte cu sufletul, cu intuiția atunci când iubesc, și poate mă voi repeta- dar nu e nevoie de o zi din calendar pentru a ne aminti „iubirea”, nu e nevie de o dată fixă pentru a celebra dragostea și sentimentele, iar ceea unde vreau să ajung e că nu vreau ca o zi s-o definească și apoi să urmeze un sfârșit de un început nesigur, din dorință de a fi cu cineva, din frică de a fi singur/ă, din teamă de resentimente.

Dacă o să te abții și-o să mai citești un pic vei înțelege unde bat, mai exact ce-mi dictează sufletul, deci, îndemn-  Nu stinge focul iubirii! Nu renunța! Trăiește iubirea în fiecare zi!!!

Și nu doar de 14 februarie……

Vreau să cred că totul e un început nu un sfârșit…….

Și sper. Cred că dragostea ne ridică în proprii noștri ochi. Ne face mai buni, mai diferiți, mai complimentari, mai euforici și de ce nu mai ispirați în ale vieții. Și știu cu siguranță că 14 februarie e doar un motiv în plus să ne exprimăm, pentru unii e o zi în care și-au unit destinele, pentru alții e o adiere în brațele unul altuia chiar dacă o fac zi de zi, e o dată nu o sentință, în schimb vreau să cred că simbolul iubirii e prezent iar direcțiile inimilor unora se intersectează, ritmul e mai alert, iar emoțiile mai pline.

Întotdeauna este un moment când drumurile noastre se întâlnesc sau se ramifică, și fiecare ia direcția propriei inimi, și sincer aș vrea să știu că pentru unii destinația e iubirea, dragostea pentru frumos și oameni. De aceea dacă găsești dragostea, nu căuta motive, nu urmări eșecuri! Stinge urletele pretextelor, dar nu lăsa să se stingă flacăra iubirii! Simte. Apropie. Primește. Iubește. Nu cred că e așa complicat……..

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: