Sări la conţinut

Nu renunț la Vise!

Să visezi este minunat! Visele ne inspiră, ne umplu de bucurie și ne motivează, ne înnaripează și ne conturează viitorul. Ele sunt, vor fi, vor dăinui și ne vor face să fim mai „noi”, mai „eu”, mai „tu”. Ele ne demonstrează ce ne dorim cu adevărat în aceste momente și ce ne aduce fericire. Trebuie să visăm mai mult, să privim spre cer, spre nori și dincolo de univers!

Și îți zic -Nu Renunța la Visul Tău doar pentru că este greu de atins și are câteva sacrificii. NU renunța la a vedea dincolo de posibilități, doar fii prezent/ă în partea ta de vis, în locul care-ți crează fiorul noului, îți dă aripi de înălțare și te face să vezi în fața ochilor praf de stele, lumini, plăceri și viața în toată splendoarea ei!

Nu asculta de oamenii ce te trag în jos- fii cu un pas în fața lor, neagă negarea lor, ignoră lipsa lor de credință în tine, cu atât mai mult trebuie să insiști pentru ce ceea ce este greu de obținut… merită, crede-mă, ceea ce-ți face plăcere e dincolo de ceea ce nu văd alții în tine. Capul sus și visele să-ți fie la ordinea zilei.

Nu mai pleca capul la acuzații incerte, nu mai crede ce-ți confirmă auzul, nu-ți împovăra sufletul cu cuvinte de descurajare, nu mai ascuți urechea la tot ce spune lumea. Crede că poți face mai mult în lumea asta, pune-ți amprenta, se merită! Știu că e greu de crezut, e greu de realizat, înțeleg că neîncrederea celor la care ținem ne rănește cel mai mult, ne demoralizează, ne coboară la cote maxime, dar trebuie să înțelegem că ei nu văd ce se ascunde acolo în adâncul sufletului nostru, acolo unde dorințele și visele sunt cele mai prețioase, sunt cele mai dorite și se cer realizate. Știu, sunt și eu pe acolo, parcurg și eu acele trepte, mă scald în aceleași ape ca mulți dintre voi, însă merg prin viață în pofida celor ce vor să mă vadă jos, a celor ce nu cred în mine, în ciuda celor care îmi iau în derâdere alegerile și aspirațiile. Sunt eu și cu zi ce trece vreau mai mult!

Poate crezi că nu am avut momente grele? Poate zici că aici încerc să dezvălui ceva ce nu au zis alții, însă nu, spun ceea ce am pe suflet, îmi adun gândurile pentru a-mi da frâu liber emoțiilor din viața mea, din opțiunile mele, din ceea ce văd eu dincolo de limitele ce mi le impun alții. M-am ciocnit cu diverse eșecuri, probleme fel de fel. Le-am avut și le mai am. Ca un om normal. Dar nu am cedat, nu cedez și nici nu voi da garda jos nici pe viitor, nu renunț de dragul meu, al vostru și al celor care cred în mine.

Învață să nu te aștepti la prea mult din partea oamenilor, așa eviți relații toxice, și multe multe dezamăgiri. Să nu te bazezi prea mult pe cei care îți promit marea și sarea ca mai apoi să te taxeze pentru cuvinte, fapte și absența acestora, sau pe cei care îți oferă ajutor dar își uneltesc propriul câștig din asta. Din păcate sunt astfel de oameni, sunt astfel de situații și cu siguranță aceste împrejurări ne stagnează modul nostru de a ne realiza visele, de a lupta pe cont propriu pentru ceea ce ne face cu adevărat împliniți. Susțin că cea mai bună experiență, sau îndrumare este să ne bazăm pe sine înșine, pe intuiție cât de banal n-ar suna, pe ceea ce cunoaștem și să tindem să mai aflăm.

Și nu renunț la Vise! Încerc să-mi temperez entuziasmul de a mă lăuda, de a spune despre proiectele mele, de a face public cele mai importante realizări ale mele. Las ca faptele să dovedească cine sunt și de ce sunt în stare, las ca finalurile să mă reprezinte, cât și succesele dacă sunt să vorbească de la sine. Și prefer să fiu o elevă sârguincioasă, să ascult sfaturile celor pricepuți și trecuți prin viață, să mă perfecționez individual cât și să preiau modele de viață furate pe ascuns, să absorb din lumea întreagă ce cred că mă va forma ca om, atât pe plan profesional cât și personal.

Învăț zi de zi să prind din zbor orice informație pentru că totul este folositor în viață. Visele noastre se învârt în jurul la ceea ce preluăm din exterior, și nu ar trebui să renunțăm din start la un nou început, la realizări care ar vrea să vadă lumina zilei, și încerc din răsputeri să nu ascult de nimeni ce-mi distrug spiritul de luptă din această lume. Îi las să creadă c-au câștigat ca mai apoi să-i surprind cu succesul, cu ceea ce de fapt pot mai bine. Încerc să fiu ambițioasă, să vreau de la mine mai mult, și să cred în visul meu, căci am o duzină, și pas cu pas le dau viață!

Care este visul tău?????

Sursa foto: pinterest.ro

 

6 comentarii »

 1. Să public încă o carte. 🙂
  Motto-ul meu știi deja care este, nu?
  Visul de azi creează realitatea de mâine.
  Dacă-mi spunea cineva acum doi ani așa ceva, cred că-l trimiteam… oare-unde?😜🤩 cu visul lui cu tot.
  Dar uite că într-un an, când vezi că (aproape tot) ce visezi azi (și este cât de cât plauzibil) mâine devine realitate, încet-încet începi să crezi în basme și-n povești.
  Și-ți dai seama că de fapt la baza fiecărei povești stă un grăunte de adevăr.
  Și-apoi apare întrebarea firească: „De ce nu?”.
  Când ai îndoieli și ești cam sceptic, când citești ceva neverosimil și cam tras de păr, cel mai bine e să faci o listă.
  Cu pro și contra.
  Ce ai de pierdut?
  Dar de câștigat?
  Abia când am rostit cuvintele astea în noiembrie 2017 pentru prima dată, am realizat că e un adevăr. Al meu. Care a devenit de altfel și motto-ul meu.
  Ce visasem ieri, azi devenise realitate.
  Nu pot s-o declar ca literă de lege sau ca pe adevăr universal.
  Nu-s nici profet și nici Mafalda.
  Însă când mi-am dat seama că visând n-aveam nimic de pierdut, din contră, doar de câștigat, totul a devenit simplu și clar.
  Pe 13 noiembrie 2017 am afirmat că o să scriu o carte.
  In doar 6 luni, pe 17 mai 2018 a ieșit de sub tipar „Trăirile Aurei”.
  Concretizarea unui vis depinde de mulți factori. De circumstanțe, de noroc, de soartă, de împrejurări, etc. Dar eu cred că cel mai mult depinde de cât de tare crezi TU în el. În visul tău.
  Așa că azi reafirm:
  Visul de azi creează realitatea de mâine.
  Aveți doar grijă să visați frumos.
  😉
  Te îmbrățișez cu drag Cristina și-ți mulțumesc că azi mi-ai amintit de visul meu.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: