Sări la conţinut

Reflecții……

Îmi plouă, în geam și în  suflet, în gânduri și reflecții…..am avut curajul să cer prea multe și am ajuns să bat în ziduri…..am rămas cu gust amar……viața mi-a aruncat fărmâmituri pe care le-am adunat, le-am transformat, și le-am prețuit…….

Și nu aș vrea să mă plâng, ar fi incorect, însă aș putea sublinia ce am învățat pe parcurs…..ceva ce mi s-a întipărit în gând și în inima mea….și mai exact să-mi temperez iluziile şi să-mi calmez spiritul nerăbdător, să-mi micşorez aşteptările, să-mi înving temerile şi să trăiesc doar în asentiment cu mine însămi!

Și credeți-mă vin zile, clipe în care pur și simplu nu mai poți, ore, în care nu mai vrei nimic, tânjești doar după detașare, eliberare și solitudine…..zile în care te întâlneşti cu propriile responsabilităţi, şi pentru a nu regreta şi suferi din cauza alegerilor făcute, dăruieşte-te lumii doar în gesturi frumoase, în bunătate şi înţelegere…

Și cu siguranță nu mai regret atunci când se relatează de bine și mă simt confortabil cu mine însămi, atunci când sunt în consimțământ cu mine însămi și îmi dărui mie calmul spiritual necesar pentru a trăi……

Ce ne mai rămâne de făcut în această viață decât să alegem emoţiile care să ne pună în valoare! Respectă-te! Nu te ai decât pe tine! Fii în fiecare zi mai mult deatât, mai mult ca ieri și mai fericit cu fiece zi, doar Fii!

Sursa foto: pinterest.ro

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: