Sări la conţinut

Durerea unei pierderi…..

E trist…..s-a mai pierdut un suflet drag……..e ea moartea…..o știi cum vine, dar nu-i conștientizezi durerea abia când vezi cu ochii tăi, vezi dezlănțuirea emoțiilor, vezi greul pe suflet, simți pustiirea și frigul disperat…..

Moartea…..ea nu te întreabă, ea nu-ți cere permisiuni…..ea nu te cruță, nici pe cei care-i ia nici pe cei ce-i lasă în urmă…..e trist, o simt pe pielea mea, durere necontrolată și păreri de rău………….

E greu…..te simți dărâmat și apoi adunat la loc pentru a păși mai departe, dar doare, și încerci să încurajezi atât pe tine cât și pe ceilalți….. și afirmi- Vom încerca să ne ridicăm împreună! Dar cred că până nu se așează apele e mult prea imposibil….

Ceea ce era înainte de…..s-a transformat în peliculi vii a amintirilor, a regretelor, a vorbelor nespuse și a abandonului……….și nu ne lasă …..viața nu mai poate fi la fel după așa pierdere…..

Și trebuie să vorbim lumii întregi despre fiinţele dragi pe care le-am pierdut, să întindem o mână de ajutor în numele lor, să îi păstram vii în inimile noastre….și să-i povestim, cum au fost, ce au făcut pentru noi…..și să le păstrăm vie prezența zi de zi…..

lumanare-600x337.jpg

Sursa foto: pinterest.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: