Sări la conţinut

Pace în suflet!

Astăzi am avut acea stare de beatitudine în care pacea s-a instalat în suflet…..

…..în adâncul inimii liniște, iar duhul – într-o bucurie că am reușit să surprind clipele extazului…acea stare de fericire absolută, în deplinătate și din toată ființa mea….

Astăzi am reușit să ating  fericirea în care emoțiile te copleșesc, încântarea celor de alături și aprecierea lor – depășesc orice așteptare…da, cei ce mă înconjoară mă înaripează pur și simplu, îmi dau forțe, idei, dorințe de a merge cu capul sus, de a fi mândră de orice apus și de a fi dornică de noi răsărituri…..

Astăzi am înțeles că atunci când sunt invitată să surprind prin creativitate, mă autodepășesc… Multe lucruri încep să se schimbe…îmi simt avânturile sufletești, prețuiesc clipa noilor descoperiri…..

Astăzi mă simt înfloritoare chiar dacă ne plouă, chiar dacă nu-i soare, eu îmi luminez orice por al ființei mele, pentru că azi e un început și nici de cum un sfârșit…..

Mulțumesc timpului pentru „curățenia” pe care a știut s-o facă, pentru cei care-mi surâd sincer, pentru oamenii care și-au făcut misiunea și au plecat… pentru cei care încă mă caută… pentru acele prietenii care se scriu în versuri, pentru momentele și oportunitățile oferite de-a lungul vremii, pentru copilărie și maturitate….pentru Azi!

Sursa foto: pinterest.com

2 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: