Sări la conţinut

Până când? Oare cât?

Și iarăși mă arunc în cuvinte, parcă m-aș afunda în prăpastiile infernale, iar și iar îmi descriu grelele emoții ce mă apasă, ce le țin ca într-un cufăr și de care aș vrea să mă eliberez, să le alung, să le șterg din tabloul ce-l văd, vreau culoare, vreau fericire, vreau zâmbete, vreau feerie……..

Și mă gândesc adesea oare până când ne vom privi superiori, și oare de ce ajungem să fim atât de egoiști, rebeli de cinici, de tulburător de aroganți, oare cât o să aruncăm cuvinte grele… oare de ce tăiem în suflete… de ce ștergem bucuria……de ce râdem de iubirea celui ce ne admiră… Ne mințim sinele și venerăm orgoliul… Judecăm principii străine nouă și folosim oamenii…oare până când? până unde? și de ce?

Și credeți-mă ajung confuză uneori, la ce sacrificii sau încercări se pun unii pentru a impresiona, sau pentru a fi superiori, cum ajung unii să se inferiorizeze doar pentru a plăcea, sau cum se coboară unii pentru a fi în rândul celor de top, oare nu e suficientă iubirea dintre oameni, oare nu e mai importantă sinceritatea, oare care ne sunt valorile?

Trăim într-o lume total contrariată cu viziunea mea asupra ei, mă îngrozesc la ce vom fi peste câțiva ani, și zi de zi lupt pentru a-mi păstra ceea ce e mai valoros, iubirea de viață! Pentru că am ajuns să trăim în lux și ne sărăcim sufletul… Admirăm exagerat bogățiile exterioare și ne mutilăm interioarele…păcat….avem atâtea de văzut, de simțit, de amirat și prețuit…..păcat că le lăsăm în exterior și nu le primi aproape de suflet, păcat că ne sunt distorsionate alegrile…..  păcat!

Și oare pănă când? Până unde? Oare cât timp?

Sursa foto: pinterest.com

2 comentarii »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: