Sări la conţinut

Doar pentru o clipă și întru totdeauna…

……scriu pentru clipe, pentru momentele celea în care tu o să simți că eu sunt lângă tine……sau când voi simți că vei uita ce însemni tu pentru mine……doar scriu….

….și vreau să știi că atunci când te-am întâlnit, am înţeles că nu înțeleg nimic, că nu sunt capabilă să-mi deschid inima, calea spre ceea ce am semnifica ”noi”….. și vreau să înțelegi că nu am făcut-o din egoism sau ignoranță, nu, o făceam din pricina că începeai să însemni mai mult decât eu mi-aș fi dat voie mie…..

….și crede-mă acum râd la eforturile mele de a te lăsa să înțelegi că nu-mi păsai, dar susțin cu tărie că pentru doar o clipă ai devenit „totdeauna”…al meu…..

….atunci când am înțeles, am ajuns să înfrunt diferențe, am fost capabilă să renunţ la orice s-ar opune şi să înving orice mi-ar sta în cale… de la dorinţe deşarte până în lupta cu propriile convingeri şi prejudecăţi…am învățat o dată cu tine să mă bucur de viață…

….am înţeles că atunci când mă răscolește inima atunci tu ești mai aproape de mine, iar când simt extazul sufletesc te port acolo… tatuat sub piele, în liniștea noastră, iar tăcerea capătă mii de nuanţe… iar eu nu pot decât să te simt, în distanţă, în iubire, în atingeri, în toată complexitatea ta…în toamnă, și în toate anotimpurile mele…. ca şi cum te cunosc de mii de ani, și pentru că îmi dau seama că … am deja totul cu tine!  

….este greu sau chiar imposibil pe alocuri să descriu în cuvinte senzaţiile pe care le-a perceput sufletul meu când te-am întâlnit…și te-am reîntâlnit, am să-ţi spun doar că nu există o explicație a iubirii dintre doi oameni…..este- și doar atât, dincolo de rațiune și alte concepții, dragostea e mai presus de tot, și anii ne-au demonstrat acest lucru….

…și e foarte simplu pentru mine….pur și simplu, iubesc să te iubesc…..

Sursa foto: pinterest.com

 

1 comentariu »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: